Odpowiadam na twoje słowa Gimli z najwyższą przyjemnością. Może ty sobie tego nie wyobrażasz ale w odóżnieniu od niektórych mogę ci powiedzieć, że ufam Triad bardziej niż każej polskiej gildii na Iridi. 3 minuty zajeło połowie triady dotarcie jak Allka atakowali w thais. Każdy problem jest szybko rozwiązywany i wbrew wszelkim po***anym pozorom. DT to nie są s****ysyny.
Lucas~ to najgorszy PA a zdazylem go na tyle poznac ze go polubilem. Dennis i Hannes(Morgasa i Piccaro) pomogli mi najbardziej z calej starej triady, bez nich pewnie bym juz na iridi nie grał. Mam passy do paru osób z triady i z tym żyję. Z eq problemów nie mam bo wystarczy ze poprosze i z pozyczyeniem czegokolwiek nie ma problemu.
@Gimli
Walczylem w pierwszej wojnie z lvlem 35 kiedy najwyzszy byl 67~ jakos to przezylem i jak wyraznie mi mówili sami moi kumple z triad nie było tak źle. 40? lvli w tył? wiekszosc gildi jest niecalych 30 i wszyscy idziemy równo z lvlami

Uważaj żebyś się nie obudził za miesiac kiedy każdy w Db bedzie mial wiekszy lvl niz ty na azurze
Ez~,Abo~