Zobacz pojedynczy post
stary 03-06-2005, 23:52   #11
mentozer
Użytkownik Forum

mentozer's Avatar

Data dołączenia: 03 03 2005
Lokacja: Wroclaw

Stan: Aktywny gracz
Imię: Krod arix
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Guardia
Poziom: ~35
Poziom mag.: 47
mentozer ma numer GG 4295860
Domyślny

o boze ale namieszalem :/ i wyszlo ze sie wymadrzam :/

ludzie naprawde nie chcialem nikogo urazic ani nikogo zmuszac do tak dlugich przemyslen

co do kawalu to jest spoko, ale napisalem cene, bo duzo uzytkownikow patrzy na sprzet po cenie. i zaznaczylem tym samym ze moj komputer spelnia wymagania do tej gry. bo juz bym widzial wpisy typu "doloz sobie ramu"

dlaczego nie pisze co mam na kompie? a moze i dlatego zeby sie potem nie znalesc w dziale "zostales shackowany, pozostaw po sobie slad" i zaznaczam tym samym ze konfiguracje tez mam ok. lacze neostrada 640 (ta przed wprowadzeniem limitow), do centrali tpsa mam niecale 40metrow. wszystko mi smiga lepiej niz sadzilem jezeli chodzi o net. dlatego dalej twierdze drogi moderatorze ze po mojej stronie z internetem zarowno otwieranie strony tibia.pl jak i wyjsciem troche dalej i po coraz dluzszych polaczeniach. nie dziele z nikim lacza a i tpsa nie dala zbyt duzo userow pod skrzynke. net jest ok

co do netlimitera : uzywaliscie go chociaz? bo mi naprawde dziala w ten sposob, ze nie mam lagow - W OGOLE NIE MAM LAGOW. i co to jest zle? mam go wylaczyc bo nie mam lagow? a jak juz mowilem ze probowalem wszystich opcji powylaczania procesow zarowno z netlimiterem jak i bez niego (netlimiter uzywam tylko do zlikwidowania lagow - do niczego wiecej). i ciekawe ze w kazdym przypadku mam taka sama sytuacje. system mam w pozadku bo juz na kilku windowsach odpalalem tibie i dalej to samo.

a moje generalne pytanie dotyczylo tego, czy duza czest z foruwiczow ma taki problem jak ja. bo jak juz wczesniej wspomnialem kilka osob na serwerze ma podobny problem.

@gremlin nie bede komentowal twojego posta bo jeszcze chce troche na tym forum pobyc. powiem tylko jedno : systemy i sieci komputerowe.

@$corcerer haha wiedzialem ze potrafisz cos wiecej napisac. bdw przepraszam, ale jak juz dobrze wiece, nie tylko wy czytacie ten topic bo jak widze znacie sie na rzeczy (wiec moze jakies konkrety?), lecz zdecydowana wiekszosc to sa zwykle dzieciaki (i dobrze, bo to taka gra gdzie graja ludzie w roznym wieku). heh no jasne ze mnie zagiale, przeciez nie mowie ze wiem wszystko nie wylacze netlimitera bo wiem ze to nie przez niego. dla twojej wiadomosci xbox nie bedzie, ale jest... wiec poszukaj troche lepiej i jasne chwytaj mnie za slowka. brawo

ludzie jezeli macie pisac teksty "zmien se internet" (gremlin?) to sie w ogole nie wypowiadajcie bo to jest tylko zasmiecianie forum. nie bede dalej odpisywal na wasze naskawiwanie, bo to nie ma sensu i niczemu nie sluzy. opisalem moj problem w taki sposob jaki potrafilem napisac dla 12 letnich dzieci. a to ze akurat wy takowymi nie jestescie, to juz wezcie na to dosc spora poprawke, ok?

czekam na porady i osoby ktore maja podobny problem
mentozer jest offline