Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Str4t0s
A wiec roty sa czescia questa z basiliskiem!
Moja teoria  otem rot kopie tunel do bazyliego i go zabija<przeciez gracz nie moze zabic bazyliego bo go zabije wzrokiem a jak wiadomo roty sa slepe i nie spojrzy mu w oczy.>Zdobywasz cialo bazyliszka i dajesz imperatorowi.MAsz dragon scale legs i mile zwierzatko 
|
Po pierwsze - watpie, zeby Cipsoft dawal klucz do komnaty, w ktorej codziennie respawnuja sie dragon scale legs'y i jakies bajery. Przeciez cos takiego byloby w stanie zaburzyc rownowaga serwera bardziej, niz pojawienie sie na nim Del'Toro.
A rot kopiacy tunel, to juz wierutna bzdura. Widziales kiedys potwora oddzialujacego na otoczenie, na ktore nawet gracze nie moga odzialowywac? Widziales kiedys potwora, ktorego mozesz lurowac po schodach (bo przeciez jakos musisz sie do kopalni niedaleko bazylego)?
Cytuj:
Ja kolo venore znalazlem na bagnach jakiegos death human i w nim lezala licencja tylko niewiem czy to dokladnie ta bede musial isc sprawdzic
|
Naucz sie angielskiego, a potem spamuj o swoich przygodach w niedostepnych bagnach wokol Venore.
Cytuj:
Wyjoles mi to z ust. dzisiaj na eterni jakis kolo (profesja knight) miał rota i robil na kazdyn pk
|
a)ortografia
b)masz dowody (ssy)?
Jesli nie, to pozwolisz, ze Twoj spam wloze pomiedzy bajki.
Btw. Gremlin jasno wypowiedzial sie n.t. kupowania rotow, po kija jeszcze spamujecie?