@gino armanio
Cytuj:
Uważaj żebyś się nie obudził za miesiac kiedy każdy w Db bedzie mial wiekszy lvl niz ty na azurze
|
Oznaczaloby to, ze w przeciwienstwie do was, wciaz orientowalbym sie co znaczy rl ;-(
Cytuj:
ufam Triad bardziej niż każej polskiej gildii na Iridi
|
Rozumiem to, kiedys tez tak mowilem o Divinitus/AD/Pretorians. Dlatego wlasnie mowie ze bardzo mi to przypomina nasza sytuacje sprzed ~roku
@adolphus
Nigdy nie nalezal do DoF
Cytuj:
Chealinao, podekspil i jest teraz jednym z najbardziej szanowanych czlonkow Triady...
|
Nawet nie musze nic dodawac, bo sam to napisales.
Dolaczyl do nich. Ciekawe czy gdyby tego nie zrobil, po paru tygodniach/miesiacach nie skonczylby jak Heg. Przemo Ent tez kiedy dolaczyl do Divinitus nie mial zadnych klopotow, gdyby nie walczyl w naszej obronie w bk house wciaz moglby byc w divi~, bez zadnych klopotow z ich strony.
Cytuj:
szacunek dla przeciwnika to podstawa w gildiach skladajacych sie w 90% z polakow
|
O ile dobrze wiem, gino nie jest naszym przeciwnikiem

. Nawiazujesz sarkastycznie do polakow, ale prawda jest taka, ze w czasie wojen podobne teksty pojawiaja sie niezaleznie od tego kto walczy. Co nie zmienia faktu ze to co napisal Devil na wysokim poziomie nie bylo
Czytajac wasze posty po prostu automatycznie nasunelo mi sie takie skojarzenie, bo sytuacja jest bardzo podobna. Nie mial to byc jakis atak na DB i Triade, bo z tego co widze tak to odebraliscie :d. Nie znam kompletnie czlonkow Triady, wiec nie mowie ze ten sojusz sie tak musi skonczyc, nasunelo mi sie jedynie skojarzenie z sytuacja DoF na Azurze