Zobacz pojedynczy post
stary 05-06-2005, 00:52   #257
Mariusz Archer
Użytkownik forum

Mariusz Archer's Avatar

Data dołączenia: 16 04 2005
Lokacja: Bełchatów/Carlin

Mariusz Archer ma numer GG 7189912
Cool

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Adi Pro Knight
A ja narazie prawie niegram w tibie... miałem tyle kolegow ,fajnie expilismy i wogule ... teraz zostałem sam inni już nie grają , niewiem co mam ze sobą zrobić, nikt już nie pujdzie ze mna na hunt,exp,quest. Gra mi sie coraz gorzej, robie przerwe zobacze jak potem, może poznam kogos...
Ja tam uważam że najgorsze są hacki i nasze własne głupie błędy... Np. dzisiaj na rooku zszedłem na dół a tam raty, bugi, spidery, poison spidery... i leżał dead human. Udało mi się jakos przedostać w głąb jaskini i po odpowiednim balansie byłem z powrotem na górze na prawie full hp, ale mnie korciło do tego kolesia... Zszedłem zabrałem studded shield (bo miałem tylko wooden ) i 81 gp. Była tam lina, ale nie brałem. Stałem na dziurze i z każdej strony bił mnie jakiś potworek. Nie wiem jak, ale nie mogłem ubić zwykłego szczura (nie ma się co śmiać, bo zawsze szedł na ok. 3 hity, a tym razem chyba ze 6 i był red ). Bardzo szybko zostałem zabity przez chciwość i mi sie nie chce grać w Tibię. no chyba, że nowym charem...
Mariusz Archer jest offline   Odpowiedz z Cytatem