Zobacz pojedynczy post
stary 05-06-2005, 09:53   #91
Haan
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 02 05 2005
Lokacja: Dębica

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Gdyby poświęcić sie 100% tibi i spędzić 100% zcasu pzred nią, jest to możliwe. Jak dla mnie pzry 3 ownerach jet to do zrobienia.

Loguje się około 16 ja serw wyjdzie. Zanim zrobis ię tłok (17-18) juz pwninieb być 5lvl+, Znaim wszyscy wepchaą sie na dobre expowiska powinien być 6-7lvl. Jka dla mnie to max 3h. Dalej tzreba wbić 4.2k expa-2.6k expa= 1.6k expa. To jest tragedia, bo duuużo ludzi. Powino się udać all ponizej 10 godzin.

@ktoś UP

4H rook na nowym serwie? Jak ci leci exp 150/h to na pewno. Jak dla mnie: pzreczytałeś, że ludzie czasem przechodzą poniżej 4h (na starych serwach, gdzie na rooku mało ludzi) i wydaje Ci sie , ze na nowykjets tak samo. MOja rada: zagraj kiedyś a się pzrekonasz.

-Jest jeden sposób. Trzeba kilku osób. Należy zablokować wejsćie do jaksini trolli w pacc-arena. (Ktoś staje w wąskim pzrejściu i stawai kzresło za sobą) lub w innych miejscówach.

MAIN:

SKille 40+ broń atk: 20+ (najlepiej około 30) wjazd na larvy. BIjemy all i loot dajemy koledze, który trenuje na gurze. OG sprzedaje, kupuje to co trzeba (life fluid, mana fluid, jakieś runy).