Zobacz pojedynczy post
stary 05-06-2005, 17:34   #927
mort
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 28 08 2004

Domyślny E tam

Ja mam troche inne zdanie na temat expu i skilli.Ostatni zwalilem mojego knighta ale razem z qmplem probujemy go jako tako reanimowac. Wedlug mnie (JEZELI GRASZ KNIGHTEM) powinienes sobie zalatwic qmpla paladyna a po co? A poto zeby skillowac. Szybciutko wbijasz na kopoalnie kolo kazz i nie wychodzisz z nich dopuki skil nie wzrosnie ci do 35/35 (nie powiem czym tzreba walic zeby dobrze sie skillowalo bo to trzeba samemu ustalic hit 2 razy na minute i 2 dwarfy do shileda)jak juz bedziemy mieli ten skill to bujemy lev tak do okolo 16 (skill tez wzrosnie ale nieduzo) i tu przydaje sie znajomos z palkiem badz knightem na 16 levie ze skillami 40cos/40cos trnimy z gostkiem do hmm... okolo 55/55 potem znow expimy i na 20 robimy 60pare/60pare i juz jestesmy jako tako z tymi skillami mozemy z latwoscia expic na soldach (guard moze sprawiac trudnosci chyba ze mamy za duzo uhow) i powtarzamy ta czynnosc co 3-4 levele (znaczy ze co 3-4 lev trnimy o te pare skilli) kiedy mamy na 30 levie skills 75/75 jestesmy very happy ale watpie zeby duzo osob dotrwalo do tego ;P Potem to juz bez problemy expimy praktycznie wszedzie (oprocz np dl )
mort jest offline   Odpowiedz z Cytatem