Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ryba-knight
U mnie nie ma roznicy czy gram w tibie czy nie, ciagle jestem na poziomie tak srednia 4.5 i sie trzymam  , potrafie znalesc czas na nauke kiedy trzeba 
|
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gzaruś
Ja całą podstawówke miałem 5,1, a teraz w 1 gimnazjum ok.4,8 będe miał więc chyba nie tak źle  . Niestety mój ojciec jest uczulony na Tibie  .
|
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Pharaun
Musze się zgodzić że żeby niezdać w gimnazjum czy podstawówce trzeba być kretynem  . Mam niezłe oceny(średnia oscyluje wokoł 5.2) gram jak mam czas i chęci, a jak musze to się ucze. Nie traktuje tibii jak drugiego życia tylko jak zwykłą gre.
|
Ludzie ten temat zaczyna sie zmieniac w konkurs pod tytulem: Mam srednia taka i taka, a od tibii potrafie sie powstrzymac. To jest chore (licytownaie sie kto ma lepsza srednia), pamietajcie pycha was kiedys zgubi. Chorobliwe ambicje zwiazane ze zdobywaniem ocen to nic innego jak wyscig szczurow. Tacy ludzie to zazwyczaj egoisci, ktorzy daza do celu po trupach.
@Pharaun: Jezeli masz ta swoja srednia 5.2 to powinienes zrozumiec, ze sa rozne czynniki wplywajace na niezdanie do nastepnej klasy (np. patologia w domu) skoro tak sie cieszysz swoja srednia, lepiej zrob cos by pomodz kolezanka lub kolega w uzyskaniu promocji do nastepnej klasy zamiast nazywac ich kretynami. Pamietaj te slowa ktore moze i sa trywialne ale jakze adekwatne do tej sytuacji: "Wraz z wielką siła przychodzi wielka odpowiedzialnosc". Zastanow sie nad tym.
@down: Dziekuje
@down down: Ech... no coment