Zobacz pojedynczy post
stary 06-06-2005, 15:28   #41
defman
Użytkownik Forum

defman's Avatar

Data dołączenia: 25 05 2004
Lokacja: Leszno

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Miraen
Profesja: Elder Druid
Gildia: Our Way
Świat: Libera
Poziom: 152
Poziom mag.: 78
defman ma numer GG 1265661
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez opcas
ja ci powiem jedno najwiekrzym idiota na liberi i moze w tibi to ty i nashar !!! moze ty niezabijasz ludzi buhahah za to ze ciebie wyzywaja? lolu wes sie walnij w leb jezeli jeszce go masz powiem ci tak ze ty potrafisz zabic nawet za struj popatrz na swoja stara powinna dednac 20 tys razy ... czlowieku zastanow sie i tak dedniesz palancie ... a nashar ma wpier.. na rl xD
hmm... co by tutaj napisac , powiem ze szkoda mi klawiaturki na takiego noobasa jak ty niedlugo zalozysz sobie postac na rooku i tam bedziesz haracze sciagac...od 8 lvli wylazacych z rooka palant z ciebie xD wyzywaja ciebie tylko i dlatego przez twoja wine bo pierwszy zaczynasz!!! niewypieraj sie nashara bo jak mu to powiem to sie osrasz na tibi i skonczysz jak virold! tak samo.. 1764603 to moj numer noobku...

widzcie? wlasnie takich l;udzi nienawidze i takich tepie powiedzcie czy to nie powod zebys ie zdenerwowac wystarczajaco zeby kogos zabic? -.- pozatym...lol skoncze jak virold...moze cie zalamie ale nashar nie jest taki potezny na tej liberze...moze podasz swojego nicka w tibi? skoro juz udzielasz sie i wyzywasz innych itp to podaj nick a jesli zyczyl nieprzyjemnosci w rl no to sorry ale jedyny co ma problemy w rl to jestes ty...zgadnijmy niemasz wiecej niz 15lat? xD

dostalem ostrzezenia za double posty o.O lol no i co z tego ze zrobilem double post? niechcialo mi sie edytowac a niema tu zadnych plusow ze spamowania wiec nie widze problemy ,,),,

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez kokoss
Napewno? ja mysle ze wiecej

zobaczmy...
ta latinamar sie dolaczyla kilka dni temu i aragornknight nadal w probatio

Potega na serwie to wedlog mnie LR kazda wojne by wygrali wiec nie mow mi o potedze mojej gildi lol

Ostatnio edytowany przez defman - 06-06-2005 o 15:34.
defman jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.