Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Trialowiec
Hmm...
Elven Amulet==> ma 50 ladunków
Protection Amulet==> 250 ładunków
Stone Skin Amulet==> Chroni od WSZELKICH obrażeń Ma 5 ładunków. (jesli 5 razy np. jakis sorc bedzie walił w ciebie z SD to nie stracisz ani jednego HP)
Energy ring==> Działa jak mana shield. (nie zmniejsza siły magi ale zamiast HP tracisz MP)
Might ring==> Chroni przed wszystkim ma 20 ładunków. (działa tak samo jak Stone Skin Amulet)
Te wszystkie informacje masz na tej stronie... wystarczyło sie troszke wysilić.
|
nie mowie, ze to co powiedziales jest zle (choc jest

), ale biorac pod uwage, ze sie ktos o to pyta, twoje wytlumaczenie moze wprowadzic go w duzy blad........
Elven a. 50 ladunkow, zmniejsza obrazenia o 10%
pro~ a. 250 l. zmniejsza o 1 dmg'a od obrazen fizycznych
ssa 5 ladonkow, chroni prawie calkowicie, ale tylko od obrazen fizycznych (np sd za 300 cie nie trafi, ale ue za 600 juz tak, przebije sie i zada jakies male obrazenia)
might r. ma 20 ladunkow, zmniejsza okolo 25% obrazen,
masz jeszcze wiele specyficznych amuletow, np dragon neckles, strange talisman, silver amulet czy carlick neklace, kazdy on zmniejsza obrazenia o 10% ze swojej "dziedziny" (np drag~ n. od ognia)
-----------------
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Cool
Miałem knighta na 43lvlu , kumpel druidem na 23lvlu i 39mlvlu walną mi z sd za około 60, a dla mojej innej postaci która miała 15lvl za około 150.
|
a dziwisz sie??
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tibia.com -> Library-> Magic -> Sudden Death
Since the damage caused by the rune is of physical nature, it is possible that a well armoured enemy will take much less damage from it than a vulnerable target.
|
potrzebujesz tlumacza??