Zobacz pojedynczy post
stary 06-06-2005, 18:49   #198
Elysian Warior
Użytkownik Forum

Elysian Warior's Avatar

Data dołączenia: 20 05 2005
Lokacja: Mars

Profesja: Elite Knight
Poziom: 99
Domyślny !!!!

@Szczecinianin
Wes jeszcze raz napisz bo za bardzo nie dam rady zrozumiec o co ci chodzi ;/
@Haan
Sprawdzanie postaci to jedynie formalnosc. Tak naprawde nie liczy sie kto jaka ma postac tylko jak gra. Do nowej gildii wejdzie jedynie czesc chetnych, co nie znaczy ze w niej pozostana. W późniejszym czasie osoba, która tu na forum deklarowala sie niskim lvlem, na nowym serwerze bedzie równo wymiatać oczywiscie zajmie miejsce jakiegos nOObka, który pewnie podał nam tuNick kupionej postaci na allegro - predzej czy później prawda wyjdzie na jaw ;p Bede oczywiscie sprawdzal wszystkich, ale ostatnio nie bywam czesto w chacie i nie siedze zbyt duzo przy kompie - musze dawac duzo grac młodszemu bratu, zeby potem na wakacjach nie wcinal mi sie ;p
@ rodzinka etc.
rodzinke prawdopodobnie bede robil ale jedynie dla kilku moich kolegow z RL i dobrych znajomych z Tibii, poniewaz rodzina to rodzina a ja prawie nikogo nie znam dłużej z tego forum ;/
@!!!!!!!
Jeszcze raz prosze wszystkich aby napisali w cooment'cie swojej postaci ze ida ze mna lub zeby wpisali adres tej strony - to naprawde przyspieszy sprawdzanie osób i bede mugł szybciej zabrac sie za formowanie gildii, szukaniem nazwy do gildii, kołowaniem nowych doswiadczonych graczy etc. ;]
@
Postarajcie sie pisac do mnie na GG, ja nie moge do was napisac bo mam z***ane GG i bede mugl z wami gadac jedynie wtedy jak mnie bedziecie mieli na liscie ;p muj nr to 5906340
@Polska
Na początku to bedzie oczywiscie polska gildia. Potem mysle ze sie to nie zmieni, poniewaz wiele osób toczyło wojny ze swe lub br na innych serwerach i raczej za nimi nie przepadaja, tak wiec pewnie sie nie zgadza na mieszaną gidlie. Po za tym (tu padaja niecenzuralne słowa, ale poniewaz mam juz 9/10 punktow karnych za rasizm - to jest przeklinanie - to nie moge ich tu napisac ;p ) c*** i* w******* j****** s**** w d***

Ostatnio edytowany przez Elysian Warior - 06-06-2005 o 19:11.
Elysian Warior jest offline