Zobacz pojedynczy post
stary 07-06-2005, 14:11   #43
Thero
Użytkownik Forum

Thero's Avatar

Data dołączenia: 30 12 2004

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kin
@Wujek:

Hmm no tak ja w prawdzie też, ale jak małe dziecko to ogląda i późnej mówi w szkole:

-A masz ty głópi karaluchu <*** młotem [ręką[>

?
Wiesz ostatnio grałem w Postala... do dziś mam wyżyty sumienia po tym biednym kotku, potem było jeszcze gorzej... zobaczyłem reklamę Fanty...

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Baron Kaldrick
Najpierw mnie do Wojewódzkiego porównywali, teraz do Smugga... Boję się pomyśleć, co będzie następne.
Kaczor Donald..?

@Shein SilverShadow
Chętnie bym teraz wziął jakiś duży kijak (taki żeby sięgał do Białystoku) i wyżył bym się za wszystkie lata oglądania Odlotowych Agentek, może Simpsoni są dla ciebie źli? Oggy I karaluchy to jest jedna z lepszych bajek (zaraz obok Jacka Pirata), które jeszcze od czasu jak lecą to spojrzę. Atomówki są o dużo lepsze od Agentek, mimo, że są debilne to Odlotowe coś jest na takim poziome, że należy płakać za umysłami biednych, ograniczonych twórców takiego shitu, jak to się może komuś podobać?! Przecież to bajka dla debili >.>, z Oggyego można wychwycić kilka na prawdę fajnych odcinków, Jack Pirat to też całkiem fajna bajka, ale takie rzeczy jak Odlotowe Agentki?! Mi to wygląda na sprawkę o. Rydzyka -.-...

@Topic
Bzdurny ten temat, i to bardzo... pożaliłbyś się, że Muzyczna Winda to debilizm, że Plebania już nie ta, ale czego ty do qr*y nędzy chcesz od bajek dla dzieci? Ja, jak byłem mały to nałogów oglądałem Dragon Balla (w zasadzie to też głupia bajka, trudno mi dojść do wniosku, że jej nie lubię ), i widzisz co ze mnie wyrosło (pytanie retoryczne plx)? Ale ja przynajmniej nie oglądam Odlotowych Agentek...

Ostatnio edytowany przez Thero - 07-06-2005 o 14:14.
Thero jest offline   Odpowiedz z Cytatem