Zobacz pojedynczy post
stary 07-06-2005, 18:54   #214
Elysian Warior
Użytkownik Forum

Elysian Warior's Avatar

Data dołączenia: 20 05 2005
Lokacja: Mars

Profesja: Elite Knight
Poziom: 99
Żarówka nEW iDEA

Jeden z forumiaków wpadł na dosc nietypowy, ale po głębszym zastanowieniu - perfekcyjny pomysl ;p
Na poczatek powiem o co chodzi, a potem opisze jak ja to widze i jakie to przyniesie to nam korzysci
NO WIEC CHODZI O TO ABY POBAWIC SIE W WOJSKO I ZROBIC 4-5 GILDII.
Pomysl moze troche nietypowy ale popatrzcie:
Jak wejdziemy na serw z ogramna gildia to kazdy nie z naszej gildii bedzie wiedzial ze chcemy zownowac ten serwer i bedzie sie staral od samego poczatku nas zniszczyc tworzac z cala reszto swiata sojusze. Dzieki temu nasza siła i potega bedzie nie widoczna na pierwszy rzut oka i to nie oni beda planowac na nas wojny ( ze strachu ze chcemy zownowac serwer) tylko my bedziemy mogli jako pierwsi wywoływac wojny co da nam przewage.
Po drugie gdy jedna nasza gildia zacznie wojne z jakas gildia to rzecz jasna inne gildie ( chodzi mi o te nie z naszego sojuszu) prawdopodobnie beda musialy sie opowiedziec po którejs stronie (wybrac kogo bardziej lubia ;p). Gdy zobaczą, że po stronie jednej z naszych gildii walcza cztery inne gildie( tj. reszta gildii z naszego sojuszu) oczywiste ze staną po naszej stronie co w przypadku gdyby istniala 1 potęzna gildia nie bylo by takie oczywiste ( bo wszyscy by chcieli obalic tyrana ;p)
Po za tym podczas samej wojny bylo by latwiej - kazda gildia sluchala by sie jedynie swego lidera a liderzy mnie( mam nadzieje ;p ) i nasze mozliwosci manualne byly by oczywiscie o wiele wieksze. Co innego dowodzic 50 osobami a co innego 15-20 osobami. Po paru miesiącach jak juz sie serwer ustatkuje ( i oczywiscie my pozostaniemy jako nie pokonani na placu boju) bedziemy mogli scalic gildie tworząc jedną potężna ( jak nikt nie odpadnie to moze i 100 by sie zebrala licząc osoby które by sie dolonczyly nie z tego forum juz w trakcie istnienia serwa).
Oczywiscie przez caly czas bedzie miedzy nami sojusz i mysle ze bedzie lepiej jak na poczatku swedzi i inni gracze co nas nie polubia, albo my ich nie polubimy nie beda o tym sojuszu za duzo wiedziec.
Gdy wybuchnie jakas wojna ja podam która gildia kogo ma huntowac ( ale bedzie jazda ;p ) tak zeby nie bylo zamieszania. Mysle ze jak wszystko dobrze pujdzie to takie del'toro co teraz all sie baja go na berylii bysmy zmietli w 2 dni, az by im sie grac odechcialo na zawsze.
To jest narazie propozycja, nic nie postanowione. Gildie by mialy inne nazwy, na pierwszy rzut oka nic by je nie lonczylo.
Posty typu " fajny pomysl" pisac jedynuie na moje GG 5906340
Wazne uwagi oczywiscie tytaj ( wazne czyli uwagi , o których kazdy powinien wiedziec ) Osoby które chca byc liderami poszczególnych gildii zglaszac sie równierz do mnie.

GG
5906340
Elysian Warior jest offline