Witam! Chcialem pokazac swiatu moje SSki. Czekam na opinie a takze na glosy krytyki

Temat raz na jakis czas bedzie akutalizowany aczkolwiek w najbliszym czasie rzadziej nish czesciej (szkola). A teraz zapraszm jush do SS.
Aha...temat o ile bede pamietal bede aktualizowal w pierwszym poscie

(o ile bedzie sie w miare podobac

)
Na poczatek stan mojej postaci kiedy zaczalem robic SS'y
I chata nowa chata (zaraz po kupnie wiec nie ma dekoracji

)
No i teraz nudnijesza czesc tematu =] a jednak jakze wazna

...adv

I przynajmniej jeden Level zdobyty w klimacie innym nish roty
Jak wiadomo najwaznijeszy dla sorca jest Mlvl a wiec i ten zaprezentuje. Obecnie mam 23 mlvl i wiem ze jest to zenada, ale to moj pierwszy sorc i jestem przyzwyczajony, jako ze gralem knightem zazwyczaj, ze nie siedze pod PZ'tami tylko latam i expie

Za to przepraszam

(no i prosze zeby sie nie czepiac bo to akurat wiem

)
Inne pierodoly:
Fishing (obecnie mam 30):
Wazny moment w zyciu kazdego kto ma PACC:

Tu dwa wanzijesze questy jakie zrobilem

=]
I moze Kilka SS'kow (zeby nie nudzic) z huntu na GS. Tearz siedze na drugim huncie na GS wiec beda znowu SS'y
Najgorsze jest to ze siedzielismy tam luzem 6 godzin a loot to 3 brass legs, 3 plate armory, 4 steel helmety i troche zlota (ponad 1k). Wiec wogole sie nie zwrocilo za uhy blokerowi nie moofiac o HMM i boltach

coz...bywa i tak...
Moze jeszcze 4 SSki z dwoch moich innych charow:
- Carindi - moj rookslayer na Azura, czasem mam ochote pograc sobie na Rooku
- Pieczarmistrz Gun - char ktorym zaczynalem gre w Tibie, hack i to trzy razy..., po trzeci sie nie podnioslem i zaczalem grac na innym swiecie na innym koncie....
ok to wszystko jak narazie, bede aktualizowal, dzis wieczorkiem jak mi sie bedzie chcialo to bedzie porcja sskow z GS hunta i advy

Milego ogldania i komentowania