Zobacz pojedynczy post
stary 08-06-2005, 19:01   #301
Cz@rny
Użytkownik Forum

Cz@rny's Avatar

Data dołączenia: 04 02 2004
Lokacja: In the right place...

Stan: Aktywny gracz
Imię: Sarewok
Profesja: Elite Knight
Gildia: Agnosti
Świat: Trimera
Poziom: 140
Skille: 96/93
Poziom mag.: 7
Domyślny

Mam nadzieje ze poziom Waszego obrazania innych na tych forum rowna sie poziomowi szybkiego pg. Niestety z doswiadczenia wiadomo ze ludzie potrafia byc mocni tylko w slowach... Lvl to nie wszystko, dowiedzialem sie ze kilku kozaczków z tego forum niezle okradalo innych itd wykazujac "noobowy" poziom umiejetnosci w grze. Do zobaczenia na nowym serwie. W mojej gildii znajdzie sie tylko elita.

Ludzie ochloncie troche

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Adolphus Elbragol
Ort. A kto? ;>>> Jol ziom, jaskiniowiec! Raul! Rozwalamy to forum ;< Bo 90% grajacych to 12-18 latkowie, ktorzy za latwo sie zniechecaja (a takze nie znaja polskiej ortografii/gramatyki/interpunkcji co widac na zalaczonym userze)
CRY ME A RIVER!

Btw. czytales ostatnio "Poradnik malego przywodcy panstwa totalitarnego", albo "Jak zostac dyktatorem"?

Dear gosciu, ktory ewidentnie chce zostac modkiem tego forum i lize dupe innym... Powienienes sie nauczyc podstawowej zasady "Wypowiadaj sie na temat". A teraz przeczytaj jeszcze raz temat i przyznaj mi racje, ze po za upominaniem innych OD CZEGO EWIDENTNIE TUTAJ NIE JESTES nie wnosisz NIC do tego forum. Jak masz jakas uwage do mnie to pm, a nie zasmiecasz forum...

Ostatnio edytowany przez Cz@rny - 08-06-2005 o 19:08.
Cz@rny jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.