Zobacz pojedynczy post
stary 08-06-2005, 19:58   #73
michal'wielki
Użytkownik Forum

michal'wielki's Avatar

Data dołączenia: 22 12 2004

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Marczio
Chyba nie rozrozniasz rodzajow wyzywan. Chyba jest roznica jesli sie kogos nazwie dzieckiem bo jest dzieciakiem i malo wie a sie napina, jest roznica jak sie nazwie kogos noobem bo ma sie takie zdanie o nim jak gra ale nie jechalem po nim jak on po innych typu: dzieci autystyczne ja do teraz nie wierze ze on wie co to znaczy bo jakby wiedzial to by mial szaczunek do tego i by nie uzyl takich slow. Plebanskie teksty to takie ktore uslyszy od starszych kumpli na podworku i potem szponci tym. Zobacz jak on po innych jedzie, nie mowi ze jest noob ze nie umie grac tylko wyzywa go jakimis wiazankami bez powodow bo to jest powod ze ktos go nazwie noobem w grze to on musi juz na rl jechac.Michal, nie bede cie pouczal bo to nalezy do kogo innego tylko albo zacznij do rzeczy albo zmien adres forum na www.dzieci.pl itd.
Dobra sorry za to autystyczne dziecko , ponioslo mnie ale rozumiesz ze na widok kogos tak prymitywnego i o skrzywionej psychice jak ty reaguje impulsywnie. Nie wiesz co robie na rl. Przyklady typu texty z podworka może czerpiesz z własnej rzeczywistości te przykłady są na pożądku dziennym u ciebie. Wez juz tu nic nie pisz, mniemam że pochodzisz ze wsi w najbardziej zacofanym rejonie polski... swiadczy o tym twoje słownictwo i poczucie smaku. To ze jako jedyny na wsi masz modem nie znaczy ze inni sa gorsi.

jeszcze edit:
Mowisz o mnie ze czegos nie rozumiem, jestem głupi. Atyzm nie ma nic wspólnego z Autentyzmem. Atentycznym głupcem jesteś ty. Myślałem że na wsiach uczą polskiego? Możliwe że ty posługujesz się wyłącznie gwarą i takie trudne słowa sprawiają ci kłopoty. powiedz słowo a postaram się pisać po twojemu.

Ostatnio edytowany przez michal'wielki - 08-06-2005 o 20:02.
michal'wielki jest offline   Odpowiedz z Cytatem