Zobacz pojedynczy post
stary 08-06-2005, 22:20   #323
Adolphus Elbragol
Użytkownik Forum

Adolphus Elbragol's Avatar

Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Wsrod wspomnien Kolor oczu: niebieskoszare IQ:czasem mysle(...) xD

Stan: Usunięty
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: Yy?
Skille: Zmienne
Poziom mag.: <3
Adolphus Elbragol ma numer GG 3877615
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Cz@rny
Dear gosciu, ktory ewidentnie chce zostac modkiem tego forum i lize dupe innym...
Coz, zmartwie Cie nieco. Raz, nikomu nie lize dupy, wyszukiwanie takich "perelek" jak tamten post jest moim hobbym od dawien dawna. A czy chce zostac modem? Do ostatniego konkursu namowil mnie Rankor, teraz Raul cos spamuje.
Cytuj:
Powienienes sie nauczyc podstawowej zasady "Wypowiadaj sie na temat". A teraz przeczytaj jeszcze raz temat i przyznaj mi racje, ze po za upominaniem innych OD CZEGO EWIDENTNIE TUTAJ NIE JESTES nie wnosisz NIC do tego forum.
Nic, a nic? A to, ze Jasio (lat dwanascie) nie utrwiali sobie bledow czytajac to forum? A to, ze nasz osiemnastoletni przyjaciel wreszcie nauczy sie pisac (i muwic) poprawnie? Pomysl o tych wszystkich dzieciakach dostajacych zle oceny za to, ze przyswoily sobie bledy.
Cytuj:
Jak masz jakas uwage do mnie to pm, a nie zasmiecasz forum...
Mimo wszystko uznam, ze moje zasmiecanie ma wiekszy pozytek niz spam 'gratsow' po ss/filmie z jakiegos wybitnieudanego hunta.

Jedziemy dalej.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Shins
Synku, na jakiej podstawie wnioskujesz że zachowuje się jak dziecko?
Na podstawie Twoich postow, Tato.
Cytuj:
No właśnie są ludzie i są parapety... Jeżeli myślisz że zostanie moderatorem jest takie łatwe
Nie, nie jest
Cytuj:
(...), to czemu nim nie jesteś?
Odpowiedz na to pytanie lezy gleboko zakopana na forum modow.
Cytuj:
Bo raczej u Ciebie niewidze żebyś był moderatorem...
Ja tez nie. Btw. czy kiedykolwiek twierdzilem, ze jetem nim, albo przywlaszczalem sobie jego uprawnienia?
Cytuj:
Żeby nim być trzeba sobie na to zasłużyć, a jest to trudne.
Nihli novi.
Cytuj:
Więc skoro uważasz dalej że oceniam ludzi z uwagi na kolor nicku to się grubo mylisz.
To wywnioskowalem z Twojego poprzedniego postu, Tato, ale na pewno grubo sie myle. Oswiec mnie.

I dobrze, wiecej sie juz nie bede czepial w tym temacie. Budujcie sobie dalej wasze wspaniale plany - domki z kart.

Btw. Ciekawie by bylo, gdyby na serwer, na ktory pojdziecie przeniesli sie DT znuszeni Berylia
Adolphus Elbragol jest offline