Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ketjow
Powiem tylko troszke na 20 lvl skile 60/60 bloknisz Draga ponieważ LvL 20 Knight blokowal Dragon Lorda
|
jedno kombo i pada
prosta metoda = robisz level tak szybko jak mozesz. Czujesz ze mozna szybciej - idziesz na mocniejsze stworki. Za mocno wala = kupujesz lepszy eq i/lub trenujesz. Sam zdecydujesz czy wolisz poswiecac wiecej uh czy zrobisz te pare skilli. Zdaj sie na wlasne doswiadczenie, probuj a nie pytaj ludzi ktorzy widzieli na filmikach jak knight z paroletnim doswiadczeniem w dobra ekipa na 39 leevlu blokowal demona czy cos tam innego ...
Dragi - nie polecam na 20 lev niezaleznie od skillow. Skoro zadajesz takie pytanie to raczej jeszcze tego nie probowales. Wg mnie - niezaleznie ile uh wezmiesz mozesz zginac w kazdej chwlili - smoki to akurat taki wredny rodzaj bestyjek ktory potrafi walnac soczysta serie, silniejsza niz sie spodziewasz ... Na mnie na 28 levelu jedna seria wystarczyla. Czy tobie sie uda nie wiem.
Skille 95/95 na 8 levelu ? a jak je zrobicie ? na rotach ? ladnie to wyglada na cyferkach ale w praktyce nawet jesli byscie zechcieli to zrobic to osobiscie wam pogratuluje nawet 85/85 na 8 levelu ..