Zobacz pojedynczy post
stary 09-06-2005, 20:12   #7
RybcoQ
Użytkownik Forum

RybcoQ's Avatar

Data dołączenia: 02 11 2004

RybcoQ ma numer GG 7301151
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez tOOnY
Kusze, luki, brass army plx ?

Iron helmeta mozna sprzedac w ab za 150, czy gdzies jeszcze nie wiem mozna zobaczyc na stronie.

Jakos malo tych itemkow, jak juz robisz taki poradnik to miloby bylo uwzglednic tez itemy jak broad swordy dla djina.
Iron helm w AB jest po 145 gp. Uwzględniałem te itemy które są "dostępne" dla dość niskopoziomowych postaci.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez vaviec
Aha...czyli iron helmet jets najbardziej opłacalny?czyli mam chodzić na dsy?n/c
A pomyślałeś że zanim wypadnie ci jakis iron helmet z dsa to bedziesz miał ze 100 swordów z rotów?czyli 1 iron helmet=100 swordów 145gp=2500gp...
nie mów mi nic o wadze bo po to są lootbagi.Nie wspomnę o tym jak dużo rzeczy ominąłeś.
edit@
chociaż musze powiedziec że poradnik jest ładnie i estetycznie napisany~
Ja tu nie liczyłem i nie mówiłem co masz zabijać, żeby najszybciej flote zdobyć, tylko co ci się opyla nosić(Iron helmet masz z Wild Warriora - ale z nim jużchyba sobie poradzisz?? . Poza tym napisałem ten poradnik (na początku artyqłu tak pisze) uwzględniając światy non-PvP na których lootbag szybko zmieni swojego właściciela bez zgody tego pierwszego . Oczywiście, że jak nosisz lootbag to ładujesz wszystko, ale ja tu podaje co się NAJBARDZIEJ opyla

Moja ukochana Eleonorka

Ostatnio edytowany przez RybcoQ - 09-06-2005 o 20:15.
RybcoQ jest offline   Odpowiedz z Cytatem