Myślę , że Druid To najfajnieszja profesja.
Hajs zarabia o wiele szybciej od sorców ponieważ uhy są najbardziej potrzebnymi runami i chodzą czasami po 3k i zużywasz 2000 many , sorc przy sd zarabia 4,5k - 5k zużywając 220x20=4400 many.
Wiec druid wymiata według mnie , wiem że nie ma takich czarów jak ue i exevo mort hur itd.
Lecz Kogo Byś bardziej podziwiał 150 master sorca których jest bardzo dużo czy może 150 elder druida którego jeszcze nie ma .
Pytasz dlaczego?
Why?
Ponieważ druid nie ma czarów ofensywnych a wszyscy zakochani w pvp i sobie myślą ale będe wymiatał takim 50 masterem , a ja kocham stanie przy domku , dp itd itp i wypalac kochane uhy a puzniej sprzedawac.
Nie wiem jak wy ale ja bym chyba bardziej szanował 150 eldera niż mastera.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kumagoro
Wychwalacie sorców za ich UE, którego prawie nigdy nie używają w walce, jako argument podajecie jeszcze SD, które może używać również druid.
W ryj?
Elderzy są bardzo dobrzy w PvP, muszą ćwiczyć celność przez co ciężko unikać ich ognia, a sorcek UE, miss SD, miss SD, SD. A na knightów druid ma 1 dobry sposób, wąski tunel plus wild growth, walimy bezlitośnie z SD i w razie czego tworzymy następnego krzaka (mądry knight zwieje, głupi będzie cekał ż zniknie)
I do wszystkich co uważają że druid to masynka do runek/leczenia:
Kij wam w pupę (one day, druids will own)
|
^^ Jeden Mądry Co Mądrze Powiedział , Bardzo mi SIę Podobała Twoja Wypowiedź