Cytuj:
najmniejszy lag i padasz duzo czasu trza poswiecic mu na trenowanie MLvl i lvl.
|
Nie mag tak nie ma że lag i może złapać zgona no ale sora me n00b plx.
Jak Ue jest po pojawieniu się czaszek dobrym czarem do pk i huntów to mnie nie rozśmieszaj.
Pallek i sd:Jak myślisz że te aż 150 dmg mi imponują to wez mnie nie rozśmieszaj druid/sorcer walnie o około 2/1.5razy więcej.
Knight vs Pall

all na początku wygrywa bo może łatwo pekować i expić ale na high level to hity knighta tak w niego wchodzą że hej,pozatym knight ma tyle cap że chyba palowi się skonczy amunicja i runki(troche to waży).
Cytuj:
Druid - nie grałem - według mnie klasa nie jest dobra, ponieważ ma wiele bezużytecznych czarów. Nadrabia to jednak runicznym czarem UH. W walce używa magii i bardzo rzadko broni. Kasy nie ma prawie wcale.
|
Wiele bez użytecznych czarów? Na danubi Exura sio jest dośc często używana jak jest śłaby to zapewniam ciebie że jego sd zaboli ciebie jak tego pk co myślał tak samo...Nawet sobie nie wyobrażasz jak trudno jest zabić druida,zarabia sianko więc SD też kupuje a na wyższym levelu nikt prawie nie robi runek.
Cytuj:
druid jest tylko do robienia uh
|
Macie ss "kolejny demon hunt"na którym jest Lafi(druid) to skoro jest tylko do uh to co tam robi,uhy może?