Zobacz pojedynczy post
stary 09-06-2005, 23:03   #354
Cz@rny
Użytkownik Forum

Cz@rny's Avatar

Data dołączenia: 04 02 2004
Lokacja: In the right place...

Stan: Aktywny gracz
Imię: Sarewok
Profesja: Elite Knight
Gildia: Agnosti
Świat: Trimera
Poziom: 140
Skille: 96/93
Poziom mag.: 7
Domyślny

Zauwazylem ze 99% z Was idzie na ten serwer, by permanentnie wywalic innych i rzadzic na serwie. W Waszych slowach widze, ze wlada Wami rasizm. Wychowalem sie na serwerze ulokowanym w USA (duzo br, ludzi z usa/kanady chile i meksyku), w lutym poszedlem na Iridie, chcialem sie utrzymac na pierwszej liscie w exp, bylem na 1szym miejscu po zaledwie 13 dniach, a na drugiej pozycji koles mial ponad 2 mln expa mniej odemnie (nie dostalem nigdy bana za sharing, wiec nie mowcie ze sharowalem!) - ale nie o to mi chodzi. Chodzi o to, że po przestawieniu się z swiata "brów" na pl/swe cale swoje zycie na serwerze (puki nie sprzedalem konta) spedzilem z samymi szwedami, holendrami itd. bez zadnego Polaka w gildii. Mimo to, ze na godzine mialem ponad 20 wiadomosci od roznych Polaków, o ktorzych nigdy nie slyszalem... Palladyni, ktorzy byli w 10 dziesiatce expa (40+) po 2 tygodniach prosili mnie zebym im pokazal jak huntowac necro z ds-ami... Opuscilem serwer, sprzedalem konto za 500zl... I wiecie co Wam powiem? Wsrod szwedów czulem sie 1000 razy lepiej niz wsrod Polaków na tym serwerze, opowiadali mi o nienawisci pl do swe na kazdym serwerze, wg mnie to jest zazdrosc, ale co najlepsze nigdy nie smiali sie z Polaków jacy to my beznadziejni jestesmy itd (w przeciwienstwie do Was), nie to ze lizali mi dupe, bo mialem taka przewage, ze wykosilbym tam kazdego, tylko dlatego, ze maja szacunek do drugiego czlowieka, rozumieja, ze po drugiej stronie siedzi rowniez czlowiek. Wlada Wami jeden wielki rasizm zapoczatkowany tym ze przegrywacie wojny ze swe! Jak tak bedzie sie sprawa toczyc to nie mam zamiaru byc z Wami w gildii. Dolacze do jakiejs innej, nie koniecznie Polskiej i bede sie cieszyc z gry, a nie urzadzac rasistowskie wojny (patrzcie na saphirze) i potem je przegrywac, z powodu poczucia zbyt pewnym siebie, a posiadaniu umiejetnosci w skali na 10 na miare 2... Ludzie opanujcie sie troche... Nie interesuje mnie kto idzie z innych światów na ten serwer, ja ide tam pograc, pobawic sie, a nie prowadzic bezsensowne rasistowskie wojny... Na koniec jeszcze dopowiem, ze Brazylijczycy potrafia pokazac wiekszy szacunek niz Wy Polacy...

@... Inferno
Nie mow tak zle o br, bo wiekszosc z nich jest porzadniejsza od 80% uzytkownikow tego forum...