Zobacz pojedynczy post
stary 09-06-2005, 23:31   #357
Cz@rny
Użytkownik Forum

Cz@rny's Avatar

Data dołączenia: 04 02 2004
Lokacja: In the right place...

Stan: Aktywny gracz
Imię: Sarewok
Profesja: Elite Knight
Gildia: Agnosti
Świat: Trimera
Poziom: 140
Skille: 96/93
Poziom mag.: 7
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Foxium
Cz@rny pozwolisz że się z tobą nie zgodzę. ;] też jestem z usa serwera jednak jak wszedłem na morgane i to był moj pierwszy niemiecki serwer juz na rooku spotkałem paru swe co nawet nie wiedzieli skad ja pochodze rzucili pare hot-keyów typu: s*******aj,****a,*** itp. więc jeśli swe szanują polaków bo to chyba chciałeś powiedzieć to ja w to szczerzę watpię. Oczywiście zdarzają się wyjątki tak samo jest z brazylijczykami znam paru i są naprawde wporządku natomiast większość to ja znam tylko z: hi br? fri itanz plx, o polakach nie będę źle mówił ale wiem że nie szanują swe przez co swe nie szanują nas i tak to wyglada.
Czemu mialbym nie pozwolic z tym, ze nie myslisz tak jak ja, masz do tego prawo Powiem Ci tak... sa swe, bry, polacy itd nooby... A ja nie mowilem u ludziach 1-30 lvl... Tylko o takich, z ktorymi sie prowadzi wojny 100+ itd, a Ty wyraznie pokazujesz noobów w Tibii... Sa oni w akzdym panstwie, kazdy byl kiedys noobem...