Czarny ja sadze ze masz po częsci racje ale nie do konca... bo przeciez w kazdej spolecznosci znajdo sie jakies debile,a przekladajac to na gre (gram ponad 2lata) spotkalem duuuuuuuzo roznych ludzi, i powiem Ci jedno niewieze juz w takie cos ze mozna na nowym serwerze pograc spkojnie. Ja tak chcialem sobie pograc na morganie z bratem tylko cieszyc sie gra , ale avis zaczelo mnie huntowac i brata ze mielismy za wysokie levele.
Ta gra zabardzo wplywa na mózgi niektorych graczy którzy sa zwyklymi smiertelnikami w zyciu tu chca byc liderami, rzadzic serwerem i miec wysokie miemanie o sobie i takie bzdury.
A to co nienawidze u polakow to wlazenie w dupe innym. Na morganie jak zobaczylem lepkow ktorzy oplowali avisow a teraz sie im plaszcza, schlebiaja na forum to sie zalamalem , ze jak ja moglem z nimi sie wogole zadawac (ludzie bez poczucia wlasnej godnosci?)
Niemow ze szwedzi szanuja polakow bo to nieprawda kpia z nich i szydza.
A co do brazylijczykow, na eterni mialem ich za sasiadow w domku 70 levele i byli suuper kumplami i duzo mi pomagali zawsze jak tylkowchodzilem do gry sie witali pierwszi i pytal ijak leci i takie tam....
A co do wyzywania sie na forum najwiecej klnie Dark'Modor ale uwiezcie mi moze mu czasem zrywa i niepotrzebnie ku..uje ale jako jedyny wprowadzil dyscypline w sunblade i nasi ziomkowie nawet sie nieodezwali i nieruszyli przez dlugi czas kiedy zaznos i modor obmyslali plany ataku na avis.
Gilda zaznosa nietrzymala sie kupy lazili darli sie i byl bajzer pzrez jakis czas juz chielismy zrezygnowac z wspolnej walki.
Wspolczulem tylko Zasnosowi jak sie na swoich denerwowal bo tez bylem u niegio w gildzie kiedys i wiem ze jest dobrym stategiem( latalismy po nocach za avisami).
Czy nastepny serwer bedzie druga pandorią? morgana? mam nadzieje ze nie.
Zrobmy cos dla dobra nas wszystkich i grajmy z jakims szacunkiem dla siebie i innych BO TO TYLKO TAKA GRA....
|