Zobacz pojedynczy post
stary 10-06-2005, 01:36   #363
Daywolker
Użytkownik forum

Daywolker's Avatar

Data dołączenia: 07 06 2005

Domyślny MODREK :p

HEHE ahcum modre slowa zapamietam sobie

PO 1 LOSARI jestesmy polakami to moze najpierw wy***iemy caly serv z brudactwa typu br szwe i itp apotem mozmey sobie na wzucac w sumie nic do ciebie nie mam i niech tak zostanie

Po 2 ahcum gdybym ja nie przeklinal nie byl bym tym kim jestem i nie zrobil bym tego co zrobilem do tychaczas a sam wiesz ze duzo

po 3 lejcie na pa na poczatku na wojny oalc wszytko skilowac grac nawed nie musiscie pg robic wystarczy ze 1 za wszystkich wszyscy za 1 i to bedzie wygrana ja ****a nie pozwole tym razem zadnym br czy *** wie jakim brudasom zadzic serverm mam kupli zagranicznych ale przewaznie oni tepia polaków i wzucaja ostro.Moze to tylko gra tibia ale nie pozwole se ****a poto sie urodzilem polakiem i tyle lat gram w tibie ze trzeba miec w koncu swój poslki server

Po 4 zaden polak nie ma robic pa i nie ma huntowac polaków to bedzie server wielu ludzi z wielu servów , bedzie typowa jazda ze ***

Na morganie tylko przegralem dlatego ze konczyl sie rok i poprawiali oceny i wyszly nowe swiaty i polowa poszla w *** zamiast walczyc ale nvm

Bedzie gitara sry jak kogos urazilem powodzenia i pozdrawiam z dalekiej angli
Daywolker jest offline