Zobacz pojedynczy post
stary 10-06-2005, 13:05   #46
Matek
Użytkownik Forum

Matek's Avatar

Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk

Matek ma numer GG 3933509
Domyślny

Cytuj:
Chory tok myślenia...
A twoj jaki jest? Dwoch ludzi majacych o wiele wieksze pojecie o kompach tlumaczy ci DLACZEGO istnienie takiego bota jest malo realne (teoretycznie mozliwe)

Cytuj:
Więc wg twojego twierdzenia zakładasz już od początku, że kłamię ponieważ jeśli będę sam o tym mówił = kłamię , a jeśli znajdą się inne osoby, które widziały coś podobnego to wg ciebie są potwierdzeniem, że ja w dalszym ciągu kłamię. Chory tok myślenia...
Nie - twierdze, ze klamiesz bo:

- nie masz najmniejszego dowodu: z twoich opowiesci wynika, ze miales wystarczajaco duzo czasu, zeby nagrac cala sytuacje na TibiaCam. Moze nie pomyslales to fakt - mogles spanikowac... nie przecze

- pamietasz zbyt wiele szczegolow

- nie spotkalem sie z wzmiankami o takim bocie: na forum ani na gg rozmawiajac z kumplami z Iridii

- nawet nie pronujesz udowodnic ze taki bot istnieje. Ja i Scor jasno ci opisalismuy dlaczego nie moze istneic. A ty dalej swoje zaparte. Ale konczysz tylko na slowach - nie udowadniasz. I nie udowodnisz, bo nie ma takiej mozliwsc

PS: dla swietego spokoju pogadam z kilkoma osobami... tylko ciekawe czy wtedy do ciebie dojdzei straszna prawda - ten bot NIE ISTNIEJE. Nie jest to takze oskryptowany klient ani cokolwiek innego!

Dotarlo???

"Miła, błagam, nie zrozum mnie źle
Kocham cię tak jak swoje przestworza pokochał wiatr"

Moj jogger
Matek jest offline