Zobacz pojedynczy post
stary 13-03-2004, 11:23   #72
Tiligus
Użytkownik Forum

Tiligus's Avatar

Data dołączenia: 23 02 2004

Domyślny eh..

rzadko zabieram tu głos wole raczej czytać ale ta dyskusja odnośnie profesji wydaje mi sie dziwna...
po pierwsze co wam da sorc,knight,druid czy pall... jak bedzie mial niski level to samo dotyczy innych profesji...

Mówicie o pojedynkach miedzy postaciami kto zwyciezy kto bedzie lepszy w starciach z potworkami... ale i tak każda profesja jest dobra na wysokim levelu, zdobywamy expa podnosili skille tudzież mlvl i mamy coraz lepszą postać.

spójrzcie na Kepatugo z Lunary, jego hunty mi bardzo imponują i zawsze jak widze ze np. jak sorc wali z sdkow niewyobrazalne hity to ogladam sobie jego filmiki... i zawsze wraca mi chęc do grania palkiem.

Jeżeli naprawde chcecie być "najlepsi" to wykoxujcie swoja postac na wyzsze levele i wtedy docenicie co wasza postac potrafi, knight staje sie tak samo silniejszy jak mag i paladyn,coraz wiecej potrafi coraz wiecej ma satysfakcji,nie wzorujcie się na opini innych, nad tym że ta postać jest super ta jest SUX.

Następną sprawą jest zmienianie postaci. Moi koledzy zmieniają postac po paru śmierciach, mówiąc ze znudziła im się ta profesja, To ja Się pytam jak chcecie mieć większy level jak się taks zybko zniechęcacie...?
Po co wam ta swiadomośc ha ta profesja bedzie master i jak zobacza ze jestem k,m,d lub p(knightem,magiem,druidem lub palkiem),
Ja jak zapewne wielu z was idąc Sobie po mieście widzice ze ktoś wam śmignie przez ramie lookacie a Tu (level 100 ktorys tam) no to odrazu robi wrażenie każda postać jest dobra... Wielumówi ze knight ustepuje magom czy druidom ale jednak zachwycaja sie i zadziwiaja sie poziomem bubble i innych highowcow
więc jak wam idzie dobrze daną profesją to levelujcie moze kiedys bedzie z was wysoko levelowa postac have fun ppl!