Zobacz pojedynczy post
stary 10-06-2005, 22:27   #67
Luvanton
Użytkownik forum

Luvanton's Avatar

Data dołączenia: 10 06 2005
Lokacja: Wawa

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Casa Rosso
Świat: Iridia
Poziom: 131
Domyślny Niezły bullshit

Siemka, Tutaj Luvanton mówi. Jest bardzo możliwe że bot o którego toczy się cała kłotnia rzeczywiście istnieje. Osobiście jednak myślę że niejest szeroko dostępny i bardzo latwo go wykryc. Mam jedna jedyna prośbę ! osoby które niesą pewni ż bot istnieje albo jeżeli są pewni a niewiedzxa kto tego bota uzywa niech niezucaja nickami. Na komputerach nieznam sie zbyt wiec jak moglbym zrobic bot ktory jak sadze wymagalby geniuszu ....... Seer zginal z mojej reki. zabilem go majac skulla. Powod ? wczesniej zabilem jedna osobe ktora rowniez mnie denerwowala a on zaczal mnie nawalac z jakiejs dupnej broni nastepnie wyskoczyl mu yellow skull wiec zaczalem go nawalac zjechalem do mocno czerwo zycia a nastepnie Teebu ktorego nieznam i niejest on moim przyjacielem dokonczyl sprawe. Che tlyko powiedziec jedno : NIGDY NIEUZYWALEM TEGO BOTA I USLYSZALEM DOPIERO WTEDY GDY MNIE O NIEGO OSKARZYLI.

P.S. Seer de'Lionheart, Sirithcam on Iridia Ci ludzie zaplaca za klamstwa i za naruszanie mojej czystosci jesli chodzi o cheaty
Luvanton jest offline