Cytuj:
Oryginalnie napisane przez hide
I jeszcze jedno, po co komu takie cheaty jak 'lighthack' ? Prędzej będzisz miał 'hack' niż oszczędzisz na 'light' -.-
|
To mnie rozwaliło. A paladynem to wogóle nie używałem zaklęć typu light, po prostu rzucalem MLW po ziemi. I jakoś nie narzekałem...
A jeśli musisz mieć jakieś zaklęcie typu light, to uważam, że można kupic gran lux/vis lux. Sam ich magiem nie używam(po co mam spalać manę, jeśli mogę ją oszczędzić na rune, a w miejsce na strzały włożyć MLW)?
@Down
Masz rację, MLW może ktoś zakosić. Tylko zastanów się, nie będziesz rzucał mlw po ziemi, na trasie Ab-Carlin (np.) gdzie chodzi dużo osób, ale np. w tombach, gdzie są góra 2 osoby(ty+ktoś), a co do capa magiem...powiem 2 słowa
Masz rację. Sorc narzeka na capa. Ale czy na pewno nie da się tego rozwiązać? Jak pomyślisz to znajdziesz rozwiązanie jak zaoszczędzić trochę capa. Więc nie kłóć się, że sorc musi mieć capa na runy, bo ja jakoś nie narzekam(a nosze spoko 4bp z runami ciągle).(Żeby nie było, te 4 bp nosze na 20-30 lvl-u, bo jak znam życie będzie, że na jakimś wyższym, gdzie capa troche jest.
@Gremlin
Plx ban za sprzeczanie się z modkiem.
Przejdźmy(przejdź my?) do rzeczy.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gremlin
Po co rzucac mlw na powierzchni?
|
Pokaż mi fragment gdzie powiedziałem, że rzucam mlw po powierzchni(ew. nakłaniam kogoś do tego), a będe w szoku.
Cytuj:
Expiac na trolach czy rotach mozna sie szarpnac na kilka pochodni lub candelabrium - pozniej gdy nazbieramy troche GP i cap zacznie sie nam konczyc wyrzucamy wypalony candelabrium i po problemie.
|
W momencie pisania tego posta posiadałem błędne informacje, że torch świeci przez 10 min.(5 min. max światło, 3 min. średnie, 2 min. małe), ale sprawdziłem sam. Teraz wiem, że jest inaczej(cały torch 20 min.), i bluzgam na siebie, że odkupowałem od kumpla MLW. Prosze szanownego pana Moderatora(oraz tych tibijczyków, którzy przeczytali mojego posta, który wprowadził ich w błąd) o wybaczenie.
Cytuj:
A gdzie kolwiek gdzie spotykamy umarlaki jest wystarczajaco pochodni zeby wylozyc nimi cala podloge tak ze swiatlo to nie problem (od po prostu gdy zabijemy ghoula/szkieleta wyrzucamy pochodnie zapalona na podloge).
|
Tomby były tylko przykładem. Nie wszędzie znajdziesz nieumarlaka, prawda:> Prosze szanownego pana Moderatora o wybaczenie, oraz o to, żeby kara za pisanie głupot nie była zbyt wysoka...
P.S. Prośba do modka/admina. Niech ktoś z was mi usunie konto, nie będzie mnie kusiło żeby odpowiadać(czyli modek będzie miał mniej postów do usuwania)