Zobacz pojedynczy post
stary 13-03-2004, 16:49   #1
Raven the Templar
Użytkownik forum

Data dołączenia: 01 03 2004

Domyślny Nowe pomysly na lepszą Tibie

Mam dwa nowe (chyba dobre) pomysly związane
z Tibią.
Pierwszy z nich:
Mysle ze dobrze by bylo chociaz raz dzienie na kazde miasto generowac jakis najazd.
To znaczy powiedzmy ze kolo latarni morskiej niedaleko Thais ląduje mala armia orkow i zmierza w kierunku Thais pewnym krokiem niszcząc wszystko po swojej drodze.
Straznicy oczywiscie by bronili miasta.
A wszyscy gracze otrzymali by wiadomosc o ataku.
Depo jak zwykle by wszystkich chronilo.
Straznicy po inwazji by sie po prostu odradzali.
Po powiedzmy 40 minutach inwazji gdyby miasto nie jej nie odparlo (chociaz to malo mozliwe) jakis z dobrych bogow zniszczyl by je wszystkie jakims poteznym czarem. Pomysl chyba dobry ale newbie by musieli sie czesto chowac w depo :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Drugi z nich:
Moim zdaniem fajnie by sie w Tibii zylo gdyby CIPOWIE
zrobili takie pomieszczenie podobne do depo to znaczy wszyscy byliby tam bezpieczni.
Bylyby drzwi wchodzacbudynku widzielibysmy portal pzenoszący każdego kto na nim stanie w miejsce gdzie nikt inny nie moze wejsc (tak jak nikt nie moze w depo zobaczyc twoich rzeczy).
Portal by przenosil w miejsce gdzie jest dosc sporo miejsca najlepiej tyle co w training room w academii na rooku.
Bylby tam oczywiscie portal przez ktory moglbys wrocic spowrotem
Mowiac hi i potem wymawiając imie potwora pojawial by się dany potwor 8) 8) 8) W pomieszczeniu moze byc tylko jeden potwor i ty , nie mozna przywolac 2 lub wiecej potworow. Aby wiara nie chodzila tam za bardzo expic bo od expienia sa inne pomieszczenia przestrzenie i labirynty
Na scianach tego pokoju bylyby tablice informujące nas o nazwach potworow ktore mozna przywolac.
Zeby wiara czasem demonow nie probowala przywolac bo tak silnych potworow raczej nie powinno się tak po prostu dla treningu przywolywac no nie :O :O
Z potworow nie wypadalby żaden loot a za przywolanie kazdego placiloby sie okresloną liczbę kasy opisaną na tablicy (ale ceny nie bylyby przesadne np. za ork warriora placiloby się 15gp za zerka 25gp itp.)

Mowcie śmiało co o tym myslicie piszcie też swoje własne propozycje.
I w końcu musze się zająć
Meet me in Danubia lvl15 41//36 Knight

Grrrrr. A co to ma wspólnego z działem "Twórczość"? Bo nie sądzę, żebyś był jednym z CIPów
MatKus

To MatKus: Sorry ale nie wiedzialem gdzie dac tego posta Wydawalo mi sie ze tworczosc bedzie dobrym miejscem bo te pomysly sa moją tworczoscia przeciez ale dobra =] P.S. oczywiscie ze nie jestem CIPem ;/
Raven the Templar jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.