Zobacz pojedynczy post
stary 11-06-2005, 17:54   #30
Dabek
eX Moderator

Dabek's Avatar

Data dołączenia: 31 01 2004

Imię: Dabeek
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 100
Domyślny

No cóż, gdyby ten film pojawił się tu rok temu to by było "woow", "suuuper", teraz się naoglądali Annihilatorów itp. i wybrzydzają:P.

Może nic wybitnie ciekawego, ale lepsze też od wielu filmów które się tu pojawiają. Z mojej strony mogą powiedzieć że film był ciekawy, bo potwierdził moje obawy co do tego co się dzieje na gc mojej glidii jak mnie tam nie ma:P
17:38 Korialstrasz: zaraz bede mial macro
-.-
@ Zul

Rozumiem że bronisz Nane, rozumiem też że nie używasz polskich znaków diakrytycznych - w internecie jest to dopuszczalne. Ale...
Cytuj:
Sorrka malutki ale ja niejestem maniakiem z okularami ktory czyta slowniki i Harrego Potera
... jest "odrobiną" przesady, atakujesz go, mimo że ma rację:
1. Nie ocenia się ludzi po wieku
2. Z tego że ktoś ma okulary to się dzieci w przedszkolu mogą śmiać - nie wiesz że krótko/daleko-widztwo jest chorobą (wadą) która wcale nie jest śmieszna i nie pomaga w życiu, a w większości przypadków nie jest też winą tego kogo dotyka (sam noszę okulary od niemal 7 lat, i gwarantuje ci ze nie od czytania słowników, ani też od siedzenia przed kompem - wtedy nawet nie marzyłem o tym że go będę mieć)
3. Żeby przeczytać książke nie trzeba być maniakiem, sam przeczytałem Harrego Pottera - w końcu tyle szumu dookoła tej książki, to dlaczego by się samemu nie przekonać. Ty go przeczytałeś że możesz oceniać i uważać czytanie go za coś ZŁEGO?
4. Ortografia... gówno mnie obchodzi czy masz dysleksje, dyzmózgowie czy po prostu ci się nie chce - nie potrafisz to nie pisz, na tym forum jest wielu ludzi (i ja się do nich zaliczam) którzy NIE TRAWIĄ słów "muj" "ktury", "hodzi" itp. Brak szacunku dla własnego języka - przykra rzecz, a nazywanie "maniakami" i pretensje do tych którzy ten szacunek mają - żałosne.

Kończąc - nie miej do mnei pretensji, tylko zastanów się zanim na kogoś napadniesz - możesz bronić swojego zdania, ale jeśli nie potrafisz tego robić bez atakowaina innych...no cóż.

Mam nadzieje że potrafisz też przyjąć słowa krytyki i przy następnym zalogowaniu się do gry nie ujrzę napisu "XX.XX: Zul Uliczny: ******* sie" lub coś takiego...

Ostatnio edytowany przez Dabek - 11-06-2005 o 18:08.
Dabek jest offline   Odpowiedz z Cytatem