Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mefontic
juz wiem kto ma ten program na Iridi: Luvanton i Pebuu niedawno go testowali ;/// nic nie mowie, ale prawdopodobnie ten update byl spowodowany tym botem (moze blokowali cos na tego bota[nie wiem nie znam sie tak na kompach]) bo mi tam zawsze sie po paru sekundach wylaczala lista charow...
|
jak czytalem to co pisales chcialo mi sie smiac...takiego bullshitu nie bylo. Luvantona znam z RL(moj best friend). Moge zagwarantowac, ze nie stworzyl rzadnego bota...Jestes smieszny stary. Walnales takiego kwasa, ze czuje tylko zlosc, i zal mi ciebie. Obiecuje ci ze twoj kumpel padnie za twoja glupote jeszcze raz. Taki kit omg...Prosze tylko urzytkownikow forum zeby nie wierzyli temu klamcy. No Luvanton slawny jest (gz Alan tej negatywnej slawy). A to z tym updatem to juz w ogole szalejesz koles. Poprostu boki zrywac. Nie wiem jak opisac twoja bezgraniczna glupote, ktora sie przejawia w tym co piszesz. Radze zebys sie 5 razy zostanowil nastepnym razem zanim cos napiszesz. Przepraszam Moderatorow i urzytkownikow forum za przeklenstwa, ale nie moglem nic napisac o kolesiu ktory tak piep...gada
PS: ja nie bede musial stosowac zadnego bota...przetestuje mojego sdka na twoim kumplu...Belive me.