Będę mówił aż do znudzenia!!!
Drogi Admi już pewien czas temu prosiłem Ciebie o specjalny dział "Tematy Zamknięte", i tak czekałem aż do teraz dlatego ponawiam swoją propozycję. Gdy wysłałem pw do jednego Admiego(już nie pamiętam którego) on odpisał, ze forum będzie czyszczone z zamkniętych tematów, no ale już mija chyba 2 miesiąc i nic, a zresztą skasowanie zamkniętych tematów nic nieda bo ludzie stracą 50<postów i znowu zaczną nowe nabijać, więc jedynym sęsownym rozwiązaniem jest założenie działu "Tematy zamknięte", bo praktycznie w każdym dziale jest minimum 50 zamkniętych tematów.
Następna propozycja:
Niedawno nowa użytkowniczka, (niepamiętam jej nicku ale jak powiem Demon killer to chyba się skapniecie) wprowadziła spore zamieszanie wlepiając jedno zdjęcie na post(tu ją popieram bo strona się żeczywiście szybciej ładuje), no ale już drugi użytkownik Mon...(nie chcę popełnić błędu) zaczoł się wzorować na tym i wklejać po 1, 2 zdjęcia w post(niepamiętam w jakim temacie ale modkom powiedziałem co o tym sądze), moim zdanie to mu chodziło tylko o nabijanie postów, bo Demon killer-ce nie zależy na liczbie postów, a on skożystał z tej możliwości i wbił sobie na kąto kilka postów. Ja też będę wklejał 1 zdjęcie w jeden post ale do tego zrobie specjalnego użytkownika. Moim zdanie w regulaminie powinien znaleść się punkt który by zabraniał wklejania jednego zdjęcia w post, ale ni dotyczyło by to użytkowników o nickach np. , XXXXXXX_FOTY.
Jeszcze jest sprawa z pisaniem głupich komentaży w odpowiedzi na post typu "LoL", "GRATZ", "GIT", "Extra fotki"* a już najbardziej "Tibi GG się używa??" taki komentarz to już szczyt wszystkiego, a co to cie obchodzi, jak ktoś chce używać TibiGG, TibiMC to już jego sprawa, a zresztą skąd wiesz, że swojej wyprawy nie nagrał pierw na Tibi Cam i dopiero potem zrobił zdjęcia z walki i włączył Tibie GG poto by na fotkach wszystko było widoczne.
*Moim zdaniem takie odpowiedzi to można na pw przesłać a nie napisać jako odpowiedź. Przecież do zdjęć można napisać ciekawy komentaż, jeżeli zauważysz, że ktoś stosuje złą taktyke na jakiegoś potwora to mu to napisz w odpowiedzi. Założyciele tematu powinni odrazu powiedzieć jakie mają skile, albo powiedzieć, że niechcą żeby inni wiedzieli. Pod zdjęciami możesz zawsze się spytać gdzie był zrobiony hunt, ile było potworków, czy były sytuacje w których mało nie zginołeś(takie informacje odrazu pomagają mniej doświadczonym graczą w przygotowani się do huntu).
I ostatnio coś się psuje z opcją szukaj, jak każę jej znaleść coś o elfach a ona mi daje pare tematów o elfach a resztę o różnych bzdetach, szukałem czegoś o Bh a tu mi wywaliło 50 tematów wczym z 10 było związanych z Bh.
|