Zobacz pojedynczy post
stary 11-06-2005, 21:23   #75
Seeraph
Użytkownik Forum

Seeraph's Avatar

Data dołączenia: 06 06 2005
Lokacja: Pruszków ; /

Seeraph ma numer GG 6476943
Domyślny Wyjaśnienia... cd.2

Hmmmm, w poprzednim poście pisałem, że oskarżenia, które padły pod adresem Luvantona były nieprawdziwe, i za to przepraszam, lecz wszystko to stało się z winy właśnie tego bota, który posiadał Pebuu. Idąc pod depo gostek z white skullem zastawiał mi droge (Pebuu) ale niezaatakował. W końcu poszłem dalej i przechodząc obok Luvantona, który miał skulla moja postać go zaczęła atakować mimo iż nawet niemiałem go zaznaczonego na battleliście. Luvantonovi pojawiła się u mnie żółta czaszka, więc polazł za mną. Ja nic niemiałem, więc odczytałem to jako wcześniej wymienione "czajenie się" na mnie i dlatego błędnie oskarżyłem go o posiadanie bota. Pebuu nieatakował mnie samemu bo był knightem na 31 lvl, więc jeśli okazałoby się, że mam przy sobie SD niemiałby szans. On dołączył się później, kiedy stałem zablokowany pod depo. Później widziałem jak właśnie Pebuu wykańczał w ten sposób już bez pomocy innych ludzi z low lvl, tak więc powtarzam: bot taki istnieje!!!
PS. W poprzednim poście wyjaśniłem jak działa w praktyce, więc nie będę tłumaczył po raz drugi