Zobacz pojedynczy post
stary 12-06-2005, 10:36   #1
MasterFejkow
Użytkownik forum

MasterFejkow's Avatar

Data dołączenia: 27 05 2005

Domyślny Crystal Mace quest

Sorry za moje poprzednie faki.... nie zobaczycie ich bo byly tandetne i gmowie je usowali. Mowiliscie abym nie robil nastepnych, ale się przełamałem.Mam nadzieję, że te wam się bardziej spodobaja. Tutaj zamieszczam Crystal mace questa. Narazie tylko 2 foty, ale zapewniam ze jezeli znajdę czas bedzie ich o wiele więcej. MAm wysmienity pomysl na scenografię, o i jeszcze jedno: nie zwazajcie na ortografię.
JAZDA:

Pewnego ranka, po wieczornym melanrzu wstalem i z zaspanymi oczami wbilem sie w tibie. Byłem przymulony. Ledwo co się wlogowalem a Ty jakis GM noob danubia pisze do mnie ze jest misja do wykonania. Myslalem ze to zwidy i bull shit, i ze jeszcze słodko śpie. Ale do wygrania był.. crystal mace wiec się zainteresowałem:

Rozmowa:
Gm Noob danoobia: Jest misja. Do wygrania Crystal mace. Bedziesz pierwszym, kto zdąbędzie tę bron z tego questu...Jesteś zainteresowany?
Master Fejkow: No Jasne, że tak. Powiedz co gdzie i jak..
Gm Noob danoobia: Idz na statk i płyn do underworld island. Dalej już ciępoprowadzą znaki i drogowskazy. Miej oczy szeroko otwarte. Czychaja na ciebie tam groźne potwory.

Postanowiłem tam popłynąć..
MasterFejkow jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.