Zobacz pojedynczy post
stary 12-06-2005, 11:25   #91
Matek
Użytkownik Forum

Matek's Avatar

Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk

Matek ma numer GG 3933509
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Seeraph
PS. A może ci naukowcy kłamią?!? Ja niewidziałem na oczy, więc to niemożliwe, żeby atomy istniały
Sa prace ludzi, ktorzy zajmuja sie tym zawodowo, so dowody, sa eksperymrnty potwierdzajace ze to ISTNIEJE. Ty nie masz NIC poza slowami.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Seeraph
PS2. Jak można udowodnić, że coś istnieje lub nieistnieje skoro od razu zakłada się twierdzenie, że rzecz ta nieistnieje.
Normalnie - znaleźć dowod, ze to istnieje! NIE świadka.

Cytuj:
PS3. Okej, ale to, że ktoś jest mądrzejszy w danej dziedzinie nieoznacza, że każde jego orzeczenie w tej sprawie jest święte i oznacza rację. Kilka wieków temu była kupa ludzi mądrzejszych i uczonych, którzy twierdzili, że Ziemia jest płaska...
To fakt. Nie oznacza. Jednak jak ludzie ci podaja, że to jest maloprawdopodobne a ty rozpuszczasz plotke (juz nie traktuje tego w kat. klamstwa), ze na bank jest taki bot niczym nie roznisz sie od tych co twierdzili, ze zeimia jest plaska (ew. od starej babci co nie ma nic do roboty)

Wczoraj gralem na Iridii. Pytalem sie ludzi czyu mieli stycznosc z zachowaniem jakie opisujesz. Chcialem pogadac nawet z Pebuu ale go nie bylo. Dopuki nie znajdziesz DOWODU dla mnie EOT. Dyskusja z ludzmi, ktorzy nie maja dowodow a tylko przypuszczenia na temat o ktorym nie maja duzoego pojecia mija sie z celem.

"Miła, błagam, nie zrozum mnie źle
Kocham cię tak jak swoje przestworza pokochał wiatr"

Moj jogger
Matek jest offline