Ja też wtrące 3 grosze i powiem tylko tyle : Każdy RPG wciąga a jeżeli on jest jeszcze on-line dosc ciekawy i ma zawiła fabue to juz nieda sie odpedzic!!! Ja jak grałem w Final Fantasy VIII to normalnie niechodziłem do szkoly przez 2 miechy !!! Ale pózniej bylo spoko i zdalem na trójach ale zdalem

!!! Pózniej grałem w Golden Sun powiem tylko ze to moj najlepszy Rpg w jaki grałem ma dobrze rozbudowana fabule grafika jest przepiekna i wogle ale przeszlem gre i mi sie znudzila gralem w CS na kafie ale po 4 miechach mi sie znudzilo ciagle latanie i caly czas Terorist win ( bo zawsze bylem w terrorce

) No i az pieknego lipcowego dnia zalogowalem sie na Tibi spoczątku gra mi sie wogle nie podobala myslalem ze ona jest jak Golden sun . Gralem na poczatku w kafie zamrnowalem okolo 200 zeta w tej kafie . Na poczatku wrzesnia dostalem neta i wtedy sie zaczela ostra jazda ! Skilowanie , expienie i caly czas zawalilem caly semestr ( same dwoje

) ale pokonalem mojch kumpli z osiedla i mialem 41 lv i skile okolo 75 sworda poprostu Tibia zerzarla mi cale 6 msc !!!! Tibie brałem jak moje nowe cyfrowe życie !! na choinke dostalem pacca !!

I do konca kwietnia mialem z 55 lv !!! i oczywiscie zrobilem sobie druida ma 24 lv i 37 mlv !!!

Uzaleznilem sie od Tibi i od pacca ale zrobilem sobie mala przerwe Polepszylem sobie oceny i wogle !!! Teraz niemoge sie doczekac wakacj planuje zrobic 100 lv i bede juz gral nie tak czesto ale powiem wam ze Tibia to bardzo dobry Rpg on-line . Bede gral w ta gre az wszystkiego nie odkryje po pierwsze chce zdobyc Magic Sworda ( Sword of Valory

) po drugie chce miec Helmet of Anciet i po trzecie miec conajmniej 150 lv !!! Chyba przez 2 lata grania zrobie jak myslicie ?????
Nisogaf
knight
lv :62
skils : 82/78
mlv :5

( 5% do 6 mlv

)
Nisogaf reaktywacja
druid
lv :24
mlv :37
World : Aldora rulez !!!!