Temat: Akcja "ghoul"
Zobacz pojedynczy post
stary 12-06-2005, 21:43   #91
Dweron Abyth
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 31 05 2005
Lokacja: Sieradz

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wertk Powraca
Dzisiaj trafilem na dziwny tunel wstawilem boxy i na gurze byla dziura odkopalem lopatom i wszedlem byly tam orci spermany,nie wiem co jest dalej to jest na isarze moge komus pokazac ten tunel
No to dwaj screena. BO jak na razie to wydaje się ze ty kręcisz.

A co do chain legs... tez dajcie screena...

A co do tej knigi z mino hall:
orginalny tekst:
"The mystic portal remains unstable so reinforcements from Mintwallin seldom areive here.
The royal mage managed to impress the primitive local orcs though and we can usce them as slaves and runefodder. The trolls surrendered immediately andcan be used for lesser services.
The human base has to be destroyed since more and more arrive there. These enemies are not strong but their number might cause some problems. As long as they will be revived at tahis mystic vortex even they can ruin our plans. We have to figure out how to destroy the vortex first. The mage locked himself up in his quarters and wants not to be disturbed anymore. He entrused me with the duty to coordinate all our actions here."

A oto tekst po polsku:
Mistyczny portal pozostaje niestabilny, więc posiłki z Mintwalin rzadko tu dochodzą.
Jednak królewskiemu magowi udało się zaimponować lokalnym i prymitywnym orkom i możemy ich użyc jako niewolników i (cośtam z runami nie wiem co).Trolle natychmiast się poddały i mogą być użyte do lżejszych zadań.
Baza ludzi musi być zniszczona ponieważ coraz więcej tam przybywa. Ci wrogowie nie są silni, lecz ich liczebność może sprawić troche kłoptów. Dopóki będą wskrzeszani w tym mistycznym portalu nawet oni mogą zniweczyć nasze zamiary. Musimy wpierw wymyśleć sposób by zniszczyć ten portal. Mag zamknąl się w swojej kwaterze i nie chce by mu przeszkadzać. Zaszczycił mnie obowiązkiem skoordynowania wszystkich naszych działań w tym miejscu.
Dzieki za tłumaczenie Avatar Zemst

Mintwalin to stolica minosów na mainie...

Ostatnio edytowany przez Dweron Abyth - 12-06-2005 o 21:55.
Dweron Abyth jest offline