Temat: Guild Wars
Zobacz pojedynczy post
stary 13-06-2005, 18:27   #28
Resthin
Użytkownik Forum

Resthin's Avatar

Data dołączenia: 01 04 2004
Lokacja: 3City

Domyślny

"""""" Wiele? Porównaj to sobie z GW, gdzie masz możliwość nie dość że łączenia klas, to jeszcze w poszczególnych klasach nastawienia na różne style malki. U elementalisty, poszczególne żywioły, u nekromanty czary bądź przywołańce, u woja defensywa bądź ofensywa, etc. W porównaniu do GW, WoW ma masakrycznie ułomne możliwości walk. Porównywalne z takimi mmorpgami, jak Lineage2 czy inne KO.""""""
-~~- W wowie powyzej 10 lv dostajemy 1 talent. Mamy 3 drzewka talentow zaleznie od klasy postaci. Dodajemy je tak jak chcemy. Zwiekszaja one dmg / zasieg / sile / dlogosc dzialania, zmiejszaja ilosc potrzebnej many / szybkosc zucania czarow. Masakryczne ulomne możliwosci walki ? A czy ty kiedkolwiek widziales jakas grubsza walke ? Powiedzmy postacie powyzej 20 lv kiedy juz mozna kombinowac ze skillami. Dziala tam tylko taktyka , bo 30 lv moze pokonac 40 lv poniewaz ma lepsza taktyke walki.

" """""""Bwah! Wszystkie questy polegają na wyrzynaniu stworków. Nie ma zakrętów fabuły i specjalnych czynności, jak w GW. Nie wspominając już o braku takich typowo skradanych misji, których w GW kilka znajdziesz. """"""""""""
-~~- Coraz bardziej jestem przekonany ze nie zdobyles wyzszego lv niz 10 -.- . W grze jest od cholery questow i jeszcze wiecej. Nie polegaja one tylko na zabiciu kogos. Bede dawal na przykladach : Trzeba uzbierac XX zadko spotykanych roslinek przy czym wystepuja one w calej krainie a nie w danym miejscu.
: Idz pogadac z tym kolesiem, tamten koles da ci jakas misje itp itp (dłozsze questy- niektore nawet bardzo dlogie).
: Uratuj kogos explortujac jaskinie jakstam i przy okazji zabil przywodce.
: Questy zalezne od klasy postaci.
Itp itd jest jescze wiele rodzajow questow niestety nie mialem przyjemnosci zrobienia ich wszystkich. Sa questy przy ktorych trzeba sie niezle naglowic zeby go rozwiazac. Dodatkowa opcja mozemy sami wybrac nagrode z kilku mozliwych. Wiec don't tell me bullsheet.

""""""""""Po czym odpalasz GW, i WoW wygląda jak bazgroły pięciolatka. Nie porównuj graifk tych dwóch gier, bo w tym momencie WoW odpada w przedbiegach.""""""""""""""
-~~- to juz zalezy tylko od gusta uzytkownika. Oby dwie gry maja dobra grafike.

Jesli chodzi o umiejetnosci dodatkowe typu grabarstwo, lowienie ryb, szycie, gotowanie, górnictwo itp. Dodaje tej grze smaczku.

Jesli chodzi o maga w Wowie jest na niego taktyka kazda postacia........

Awanger
Dodatkowa rada jezeli nie pograles dosc dlogo w jakas gre to nie wypowiadaj sie na jej temat z opowiesci innych graczy.
Wsyp mnie do morza z tąd przyjechałem
Resthin jest offline   Odpowiedz z Cytatem