Jeszcze raz mi pomylisz nick ciulki to ci wpie***** normalnie -.-...
Topic:
To ciekawe czemu większość moich kumpli (tylko jeden jest taki że uważa że WoW jest fajny ale i tak jest za GW) uważa że to jest Gra tak denna że ...
Co do tego twojego drzewka....
To podobną sytuacje masz w GW...tyle żę lepszą ...
np:
Warrior ma takie coś:
-Strenght
-Tactic
-SwordFighting
-Axe Fighting
-Hammer Fighting
+ troszke możliwości z innej klasy...
A ty w tym WoWie masz tylko 3 -.- ...i to ma nie być ubogie ? To już w DR (dragon raja) masz o wiele więcej możliwości.... .
Co do jeszcze tego że nie grałem, otóż widziałem u tego kumpla (ten co mówi że fajne) jak własnie grał ....miał coś 10+ ....na becie.... Hordą grał (orc) więc... mi tu nie pi*** ...
Co do questów.... OMG gostek to są questy ?! CZY TY WOGULE POGRAŁEŚ W GW POWYŻEJ 2 LVL'U ?!
Tam to masz questy.... a nie .... rotfl... idź do miejsca tu "uratuj" (zapewne pogadaj i wracaj) do miasta czy gdzieś....
W GW to masz akcje ! Masz iść sprawdzić miejsce gdyż były tam dziwne zjawiska, idziesz a tam kurde armia potworów 2x 3x sileniejszych niż ty ! I masz wracać (BIEC JAK NAJSZYBCIEJ) do bram miasta ... a za toba ponad 20 potworów biegnie... i cie dogania !!!! Musisz się ewakuować z wyspy, gostek przyzywa statek (magia) a ty masz go obraniać, a tu zaraz hordy nieumarłych wybiegają i idą w twym kierunku...
lub misje tzw. Ciche, masz się skradać jak najdalej od oczu przeciwnika (najgorsze wieże, ci co grali to wiedzą oco chodzi

) lub iść w ostrą walke.... co jest jednak niezbyt mądre ... jednostki ściągną posiłki....
Co do systemu wogule gry
GW jest 3x a nawet 5x lepsze, więc mi tu nie pieprz że WoW jest lepsze gdzie chodzi o kampienie na spocie z potworkami i tłuczenie ich tonami.... ty chyba głupi jesteś ?! I to ma byc super rozwiązanie ? TO już wole tak jak w GW jest, że po zdobyciu drużyny idzie się na misje... i tam masz świat tylko dla swej drużyny a nie 40000000000000000000000000000000000 innych graczy kampiących na jednym spocie bossa by se kurde stuff zdobyć zabijając albo kradnąc.... I co niby jest lepsze ?! KO Po przeróbce ? Czy Zupełnie nowatorksa gra (super poprostu jest) ! ?
...