@Avenger a gdzie ja napisałem że bez kupienia updatów nie będzie można grać?? Radzę popracować nad umiejętnością czytania ze zrozumieniem.
@Kald
Cytuj:
Wiele? Porównaj to sobie z GW, gdzie masz możliwość nie dość że łączenia klas, to jeszcze w poszczególnych klasach nastawienia na różne style malki. U elementalisty, poszczególne żywioły, u nekromanty czary bądź przywołańce, u woja defensywa bądź ofensywa, etc. W porównaniu do GW, WoW ma masakrycznie ułomne możliwości walk. Porównywalne z takimi mmorpgami, jak Lineage2 czy inne KO.
|
ja cię proszę ty nie wypowiadaj się na temat czegoś o czym nie masz pojęcia. Byłeś kiedykolwiek na siegu w L2?? Albo na wyprawie na KO?? Zresztą za wyjątkiem łączenia klas, wszystko co jest w GW jest zerżnięte z WoWa więc nie wiem czym się podniecasz.
Co do Grafy. Grasz sobie w GW po czym odpalasz Obviliona i GW przypomina jakieś pierdy. Zresztą od kiedy to grafika ma znaczenenie w mmorpgach??
A tak btw to gdzie wy widzieliście tą cukierkową grafikę?? Może na tych bagnach i moczarach, albo w kopalniach Shadow Forge?? No jeżeli dla was to cukierkowa grafika...
@Avenger jeszcze raz.
Chyba coś ci się ubzdurało z tym magiem. Mag wcale nie wymiata. Jeżeli już to najbardziej wymiatającymi postaciami są rogue oraz paladin, ale Blizzard cały czas pracuje nad jeszcze lepszym wyrównaniem możliwości pvp klas.
Co do skilli to się źle domyślasz. Pograj to zobaczysz o co chodzi.
Cytuj:
Co do questów (misji) są one poprostu doskonałe.... nie to co WoW (zabij 5 monsterków i przyjdź a dostaniesz to i to / zanieś to do tego i przyjdź a dostaniesz to ) ... Taką fabułe jaka jest w WoW'ie (questy) to se wsadzić wiesz gdzie możesz...
|
To ja ci opiszę jeden quest z WoWa który akurat pamiętam. Trzeba podłożyć beczkę z bimbrem do gopspody tak aby nikt się nie spostrzegł, problem jest taki, że beczek pilnuje krasnolud cały czas.
Cytuj:
Osobiście bardzo lubie Warcrafta (W3 bardzo ) ale WoW psuje wszystko... przecież to zwykły KO w świecie Warcrafta .... jedyny plus WoW to crafting ... ale to owiele za mało by było dobra gra.....
|
Lol, pograj ponad ten 10 lvl i zobacz czym tak naprawdę jest WoW. Zobacz te eskapady w 50 osób żeby zabić unikatowe, potężne potwory, weź udział w igrzyskach, żyj.
Edit. To widzę że panu Avengerowi już podziękujemy. Ja też u kolegi widziałem dużo rzeczy, a jednak nie wypowiadam się na ich temat jakbym był znawcą.