Temat: Guild Wars
Zobacz pojedynczy post
stary 13-06-2005, 19:05   #32
Avager
Użytkownik Forum

Avager's Avatar

Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole

Avager ma numer GG 1611291
Domyślny

Co za ****** ****** !!!!!!! CZY WY K***** jesteście inteligentni ? (mi chodzi o tego precla czy jak mu tam, te grube ciacho)... ty ty jesteś analfabeta co czytać nie umie ?! CZYTAJ MÓJ NICK MÓZGU -.- ....
Już wytrzymać się nie da jak widze takie -.- dzieci -.- , pozatym CZY JA NAPISAŁEM ŻE W WOW MAG WYMIATA ?! WPROST PRZECIWNIE !!!! NAPISAŁEM ŻE TO JEST NA TAKIE SAMEJ ZASADZIE JAK W RYLU.... Że jedna lub 2 profesje mają przewagę nad innymi !!!! CZYTAJ ! A NIE LECISZ OCZODOŁAMI PO TEKŚCIE !

Cytuj:
To ja ci opiszę jeden quest z WoWa który akurat pamiętam. Trzeba podłożyć beczkę z bimbrem do gopspody tak aby nikt się nie spostrzegł, problem jest taki, że beczek pilnuje krasnolud cały czas.
WOW (ŁAŁ) SUPER !!!! 1 na 5000 questów jest jakaś taka normalna ..... GRATZ DLA TWÓRCÓW !

Cytuj:
Lol, pograj ponad ten 10 lvl i zobacz czym tak naprawdę jest WoW. Zobacz te eskapady w 50 osób żeby zabić unikatowe, potężne potwory, weź udział w igrzyskach, żyj.
Co do tego ŻYJ to polecam ci wyjść z domu i dowiesz sie co to jest życie -.- ...
CO do igrzysk... jezu też mi rewelacja -.- ...
Co do atakowania super potworów ....
Jezuuuu a w GW co niby masz ? To co że kurde jest 8 w teamie osób.... to se spróbuj takiego White Mantle... em jak on sie zwał ? Ten na takiej arenie... przywódca ich (Ten co skosił tych wieśniaków obrotem z mieczem)... spróbuj go pokonać bez myślenia w 8 chociaż by... zabije cie kilkoma ciosami (2-3 ciosy i leżysz ... ) ! I to jest gra ! A nie że masz 5000000 hp i idziesz na potworki... i jakiś cie tam leje 500 za jeden hit a ty go 500000 i jest git.. bo ginie i tak masowo wybijasz.. super nie ?! O ja ale podnieta tak masowo wyżynać ich...

JA sie nie wypowiadam jak znawca tylko mówie z tego co pisze na stronce i z tego co gadają ci co grają w WoW'a ...

Co do cukierkowej grafy w WoW'ie.... to jest cukierkowa.... i to strasznie .... więc mi tu nie pier*** że nie jest...

WoW to poprostu RYL + KO + inne tego typu gry..... też mi rewolucja...
GW nie jest z żadnej gry mieszanką (W Final Fantazy - ten online, jest jedynie możliwość posiadania dwóch klas i to mi sie wydaje że stamtąd to wzieli).

Aha, ktoś tam powiedział że wszystko prócz tych 2 klas jest zerżnięte z WoW'a ... To musiał być przygłup -.- ... Przykro mi ale to prawda, powiedz mi co jest tam zerżnięte z WoW'a ? Może miecze ? Może topory ? Może młoty ?! A może że sie nosi armory ? ! Jak tak to ty kurde masz małe obeznanie w grach tego typu (MMORPG).
Ja w GW widze same różnice .... i to na plus... nie ma tam masowego tłuczenia jakie jest w Wowie, Nie ma tam campowania na spotach i tłuczenia bossów , nie ma tam Porypanego systemu PvP, a za to jest 1000 więcej lepszych rzeczy jakich w WoW'ie nie ma !

Już WArcraft 3 jest lepszy niż WoW -.- .

(Sorka wszystkich za język, który urzyłem tutaj... ale nie moge wytrzymać jak się rodza takie tempaki i wchodza i nawet nie czytają DOKŁADNIE !).
Avager jest offline   Odpowiedz z Cytatem