@Gnojek (tak to do ciebie Avanger czy jak tam się każesz tytułować)
Po pierwsze jeżeli nie potrafisz poprzeć swoich argumentów bez używania wulgaryzmów to nie pisz nic.
Po drugie myśl w czasie pisania bo widzę że ci to nie wychodzi.
Cytuj:
WOW (ŁAŁ) SUPER !!!! 1 na 5000 questów jest jakaś taka normalna ..... GRATZ DLA TWÓRCÓW !
|
Po 10 minutach oglądania gry u kumpla masz jakoś niesamowitą wiedzę na temat questów w WoWie.
Cytuj:
Co do atakowania super potworów ....
Jezuuuu a w GW co niby masz ? To co że kurde jest 8 w teamie osób.... to se spróbuj takiego White Mantle... em jak on sie zwał ? Ten na takiej arenie... przywódca ich (Ten co skosił tych wieśniaków obrotem z mieczem)... spróbuj go pokonać bez myślenia w 8 chociaż by... zabije cie kilkoma ciosami (2-3 ciosy i leżysz ... ) ! I to jest gra ! A nie że masz 5000000 hp i idziesz na potworki... i jakiś cie tam leje 500 za jeden hit a ty go 500000 i jest git.. bo ginie i tak masowo wybijasz.. super nie ?! O ja ale podnieta tak masowo wyżynać ich...
|
Przeczytaj jeszcze raz akapit na który odpowiadasz bo widzę że nie zrozumiałeś.
Cytuj:
Ja w GW widze same różnice .... i to na plus... nie ma tam masowego tłuczenia jakie jest w Wowie, Nie ma tam campowania na spotach i tłuczenia bossów , nie ma tam Porypanego systemu PvP, a za to jest 1000 więcej lepszych rzeczy jakich w WoW'ie nie ma !
|
Lol jakoś nie kampowałem nigdy żadnych spotów w WoWie, a system pvp był idealny i zróżnicowany.
Cytuj:
CZY JA NAPISAŁEM ŻE W WOW MAG WYMIATA
|
Cytuj:
(i ty mówisz że tam jest zbalansowane ?! Ty chyba śnisz ..... tam jest tak samo jak w Rylu, że Mag jest 500 silniejszy niż wój , tu mi akurat nie chodzi że Mag silniejszy... ).
|
Masz rację ty sam nie wiesz co mówisz.