up:
Zmutowany drożdżu, więc używam wulgaryzmów bo takie <ekhm> inteligentne osoby jak ty nie umieją czytać innych nicków .
Cytuj:
Po 10 minutach oglądania gry u kumpla masz jakoś niesamowitą wiedzę na temat questów w WoWie.
|
Gdybyś wiedział to ja czytałem wszystko co masz na officialnej strocne WoW oraz to co piszą inni . A to co widziałem u kumpla to czysty Gameplay (dla ciebie to nie wystarczy bo nie wiesz oco bedzie chodziło, chodzi mi tu o jak poprostu wygląda gra w akcji - do kitu).
Cytuj:
Lol jakoś nie kampowałem nigdy żadnych spotów w WoWie, a system pvp był idealny i zróżnicowany.
|
Nawiązuje tu akurat to Matek i Ojców WoW'a (Knight Online i RYL - Risk Your Life, nie nie bedę mówił o RTS'ie jakim jest Warcraft 1-3 + dodatki, bo nie chcę ich w to mieszać bo je akurat lubię). W każdej z tych gier stoisz w jednym ze spotów i tam tłuczesz tonami potworki .... (bo tam sie respawnują, to samo masz w Tibii - nie nie gram w nią ... ).
Cytuj:
Masz rację ty sam nie wiesz co mówisz.
|
Em, jak byś troche pomyślał to byś się skapnoł że nawiązywałem tutaj do Matek i Ojców WoW'a ... W rylu jest tak że MAG jest najsilniejszy (W Path Of Emperor jest już pewien balans.... ale i tak na wyższym lvl'u mag wymiata -.- ).
To chyba wszystko by ci mózg rozświetlić, chyba nie użyłem wulgaryzmu ale jak widze że jakieś niedorobiony ciasta tu coś gadają to wiesz.... .