Temat: Guild Wars
Zobacz pojedynczy post
stary 13-06-2005, 19:48   #35
ponczus
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 19 10 2003
Lokacja: Spod Budki z Piwem

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Bahzell
Świat: Chromaggus
Poziom: 80
Skille: 400/400
Domyślny

Cytuj:
Gdybyś wiedział to ja czytałem wszystko co masz na officialnej strocne WoW oraz to co piszą inni . A to co widziałem u kumpla to czysty Gameplay (dla ciebie to nie wystarczy bo nie wiesz oco bedzie chodziło, chodzi mi tu o jak poprostu wygląda gra w akcji - do kitu).
No ładnie, a ja grałem w tą grę i wiem, że to co piszesz jest nieprawdą. Więc porównajmy naszą wiedzę o WoWie. Ja grałem ty tylko czytałeś i widziałeś jak ktoś inny gra (przez chwilę). NIe ma to jak wypowiadać się na temat, o którym nie ma się pojęcia.

Cytuj:
Nawiązuje tu akurat to Matek i Ojców WoW'a (Knight Online i RYL - Risk Your Life, nie nie bedę mówił o RTS'ie jakim jest Warcraft 1-3 + dodatki, bo nie chcę ich w to mieszać bo je akurat lubię). W każdej z tych gier stoisz w jednym ze spotów i tam tłuczesz tonami potworki .... (bo tam sie respawnują, to samo masz w Tibii - nie nie gram w nią ... ).
Coś ci się ubzdurało. Jeżeli ktoś tu ma być matką kogokolwiek to jest to właśnie WoW. W dodatku znowu to samo, ty tylko czytałeś o tej grze a nie grałeś w nią.

Cytuj:
Em, jak byś troche pomyślał to byś się skapnoł że nawiązywałem tutaj do Matek i Ojców WoW'a ... W rylu jest tak że MAG jest najsilniejszy (W Path Of Emperor jest już pewien balans.... ale i tak na wyższym lvl'u mag wymiata -.- ).
Lol?? Napisałeś to co napisałeś. Fakt że jest to kompletnie nie zrozumiałe to już inna sprawa. Co to ja jestem wróżka, żeby się domyślać co chciałeś napisać?? Balans jest idealny. Wiem bo walczyłem w pvp, ale przecież ty czytałeś o tym jak naprawdę jest!!

Cytuj:
To chyba wszystko by ci mózg rozświetlić, chyba nie użyłem wulgaryzmu ale jak widze że jakieś niedorobiony ciasta tu coś gadają to wiesz....
To co?? Zabronisz mi się wypowiadać?? Może jeszcze polecisz na skargę, że ktoś ma argumenty a ty tylko bluzgi??

Ostatnio edytowany przez ponczus - 13-06-2005 o 19:49.
ponczus jest offline   Odpowiedz z Cytatem