Cytuj:
Napisałeś że WOW (który jest w produkcji od bodajże 2002 roku ? czy tam dłużej a wyszedł sh.it), to ty chyba jesteś zamulony ? WoW matką innych gier (tak z twojego postu wynika)... IQ = 5 (za to że umiesz nacisnąć przycisk do pisania postów). Wychodzi też na to że się wyrzekłeś swojej biologicznej matki i poszedłeś pod opiekę WoW'a .... ah te gry... tak zamulają mózgi...
|
Jasne że matką. Przecieki, wzory beta testy są od bardzo dawna. To wszystko ma wpływ na gry, a to że RYL, KO, L2 wyszło wcześniej. Cóż są mniejsze i gorsze.
Cytuj:
Tak i czytałem że PVP jest do kitu !
|
Gratz. A ja wiem że nie jest bo grałem.
Cytuj:
Twoja wiedza się ogranicza do samej gry, i swoich poglądach, ja wziołem pod uwage wszystkich graczy wrażenia z gry.... większość negatywne po 1 miesiącu gry... nie ma tam innego głównego celu poza EXP EXP EXP EXP EXP EXP EXP EXP i jeszcze raz EXP .
|
No popatrz a ja mam wiedzę dotyczącą grania w tą grę. Jakby to powiedzieć, jak ludzie nie umieją grać to zostaje im tylko exp i exp.
Więc zakończę dyskusję prostym stwierdzeniem:
Niejaki gówniarz nie potrafi normalnie napisać posta nie używając bluzg o ile nie zwróci się mu uwagi, wyrabia sobie opinie o grze na temat tego co przeczytał w sieci, oraz tego jak grał jego kumpel. Cóż nie ma to jak szeroka i rozległa wiedza na temat problemu.