Temat: Guild Wars
Zobacz pojedynczy post
stary 13-06-2005, 21:14   #42
Avager
Użytkownik Forum

Avager's Avatar

Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole

Avager ma numer GG 1611291
Domyślny

Były już dawno Channele guildi ... myslisz że jak sie zbieraliśmy sie na wojny ?

EDIT:

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Resthin
Avager : Co do Ryla to nie gadaj jak znowu nie masz pojecia o czym. Mowisz ze mag jest wypasiony do dueli ? MOze i owszem ale istnieje taki skill o nazwie Flexibility ( odbija 1 atak ). Bierzesz go sobie na 1.1 i pierwszy atak Maga / Rune odbija sie a ty juz jestes przy magu i go kosisz, mozna dac wiecej niz 1.1....... Nawet glopi asek moze zucic w maga / rune scyzorykiem i juz mu przerywa atak. Sory za oftop ale koles uwaza sie za wszystko wiedzacego, a tak naprawde gówno wie.

O NIE !!!!!

tym to już przesadziłeś!

Gostek, to ty nic nie wiesz !
CZy ty na serrio myślisz żę flex. blokuje TYLKO 1 atak ? To ty chyba grałeś do 20 lvl u -.-

Zanim Mag padnie to zabije 3-4 osoby więc mi tu nie gadaj że tak nie jest !
Bo chyba wiem co sie działo na arenie ! Sin tylko walnie nie widzialność ale jest na to sposób by go walnąć mimo że nei masz ...Third Eye . Wystarczy przełączyć na sterowanie myszką i poszukać go myszką po ekranie (pojawi się pod nim kółko - cel). Walisz i po kłopocie, więc mi tu nie gadaj takich bzdur ! To ty chyba nic nie wiesz -.- .
Z tego co pamietam to w RYL'u 1 mag robił przeciętnie 6-10k dmg.... a ma 2-3 czary do dyspozycji..... więc.... Flexiblity / Mana cell to tylko czasowe utrudnienie... .
Następnym razem troche pograj w gre zanim coś będziesz gadał ... .

Ostatnio edytowany przez Avager Tymczasowy - 13-06-2005 o 21:21.
Avager jest offline   Odpowiedz z Cytatem