Dobra, postanowiłem z Morinem, Olesiem i paroma innymi osobami, że jednak założymy własną gildię.
Gildia ta raczej będzie neutralna, ale oczywiście będziemy robić sojusze i pomagać w wojnach, ale raczej niebędziemy brali w nich bezpośrednio udziału (np: będziemy zaopatrywać ludzi w runki, czy pomagać w niektórych bitwach), możliwe tylko że weźmiemy udział w jednej wojnie: tej, w której będziemy walczyć o opanowanie serwa przez polaków (czyli w tej pierwszej), jednak niewiadomo w jakim stopniu się w nią zaangażujemy. W gildii jest już około 15 osób i wciąż przybywa ludzi. W gildii będzie już napewno 2 Druidów i kilku Sorców, więc runki dla członków gildii będą nabieżąco robione

. Chętnych do gildii (np: tych co niedostali się do gildii Elysiana i reszty), oraz chętnych ludzi, którzy będą liderami i chcą stworzyć z nami sojusz proszę o kontakt na gg pod numer 3858176 (jak będe dostępny).
Oczywiście osoby, które się zgłoszą, muszą zapewnić że będą PG i że będą mieć pacca.
Elysian mam nadzieje że się nieobrazisz bo i tak nikogo z rodzinki Tse i jeszcze paru ludzi nieprzyjełeś co będą w tej gildii, więc mam nadzieje że sojusz będzie :>.