Zobacz pojedynczy post
stary 13-06-2005, 23:05   #64
Nanerenderiel
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Jarosław

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Gildia: POLANIE
Świat: Calmera
Nanerenderiel ma numer GG 2753190
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gohan Demon
@up
Wyjasnij mi,dlaczego mam sie zamknac skoro to jest forum i kazdy ma prawo do wypowiedzenia sie na temat filmu.I dla mnie ten film byl nudny itp.Niebede krecil lepszych filmow tylko na pokaz tak jak to robi Nane.Ja krece filmy dla zabawy.Dla ciebie anni i pk moga byc nudne ale niemasz prawa wciskac innym forumowiczom ze anni i pk sa nudne.Widze ze ciebie chlopcze podnieca zwykly film z tibi.
przykro mi Gohuś ale ten film nie byl na pokaz. zrobilam to tylko dla siebie a ze uwazam to za pewne osiagniecie to to pokazalam. i uwazam ze w pewnym momencie gry kazdy powinien w podobny sposob sprawdzic swoje umiejetnosci i sile swojej postaci, bez wzgledu na strate uhow i takich tam, bo co dla niektorych ta gra polega tylko na siedzeniu na rotach i radosci ze na caly dzien poszedl tylko 1 uh

z wielka powaga przyjelam twoja konstruktywna krytyke i kolejnym razem dostosuje swoje systematyczne i entuzjastyczne dzialania do twoich konstruktywnych uwag

i ty mozesz kupic pacca prosto od Cipsoftu

poczytaj poradnik: forum tibia.pl -> poradniki -> "Nowa metoda płatności - przelew bankowy"
Nanerenderiel jest offline   Odpowiedz z Cytatem