Temat: Akcja "ghoul"
Zobacz pojedynczy post
stary 14-06-2005, 14:07   #95
Hellraiser
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 14 06 2005

Stan: Niegrający
Świat: Aurora
Domyślny

Witam Jestem Rookstayerem, ale jeszcze nie ujawnie swego name. ale widze pełno tu bajek o tym Ghoulu i MM Etc. Ja widze i mam prawie potwierdzenie ze tak jest z tym. Ghoulem i MM.
Za dużo n00basi i Newbie sie tu bawi wymyslając te pierdoły bez obrazy xD. Ale Te questy są zablokowane ! Przez CipSoft Nie ma zadnych juz kluczy zadnych podkopów to mnie najbardziej rozśmieszyło .Nawet na faworyzowanej Antice nie ma tam wejscia ;] Ani na MM I na ghoula. A jeszcze wracając do kwesti P Dagerra Na tym swiecie gram nie ma od poczatku a juz troche lat ten serw takie itemki Jak P Dagger tez jest raczej blokowane na swiezych serwach nawet ktore maja z 4-5 lat .Tylko widzialem na Antice P Daggera poniewaz ten serw jest faworyzowany wiec dlatego CipSoft Nie zblokowalo tej itemki i na innych serwach tez bardzo starych raczej moga byc ale to juz moja teoria.Jeszcze wracajac do Spike i do Ghoula . Zadna osoba nie ma tej itemki i nie spotkal sie na rooku z ghoulem.Aha i chyba ostatnie myslalem ze wiecej osob jest powaznych tutaj myslalem ze ta akcja bedzie polegac na napisanie listu do CipSoftu czy cos zeby wznowili te questy. a nie szukanie dziur A jesli po tym poscie wyskoczy ktos ze ma p Dagera albo znalazl cos nowego na rooku Niech udowodni to i Nie myslcie ze jestem taki wazniak podejcie do tego z loozem. Co tu napisalem nie chcialem nikogo obrazic ale moja wersja do czegos sie przyczyni Paps :*
Aha czytalem malo poprzednich postow wiec moze ktos to juz napisal

Ostatnio edytowany przez Hellraiser - 14-06-2005 o 14:09.
Hellraiser jest offline